bok

Sune sockergryn

Anita Jeram

Författare

Anita Jeram

Illustratör

Beskrivning

1999-03-01
Svenska
3-6

Författare

Anita Jeram

Illustratör

Anita Jeram

Mamma kanin hade en unge som hette Sune. Sune Sockergryn brukade hon kalla honom. Mamma kanin lärde honom hur man gör kaninsaker, och ibland lekte Sune med sina bästa vänner. Men en dag kom Sunebort …

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Bunny My Honey

Originalspråk

Svenska

Översättare

Barbro Lindgren

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

1999-03-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789187805509

Antal Sidor

40

Vikt (kg)

0.288

 

Vill du bli min vän?

Om boken

Underbar läsning att dela tillsammans med den man älskar mest. En mysig och kärleksfull bok om att hitta en vän! Efterlängtad uppföljare till den internationella succén Gissa hur mycket jag tycker om dig?

Pappaharen tycker om Barnharen mest av allt i hela världen, men just idag har han inte tid att leka. Barnharen bestämmer sig för att ge sig av på upptäcktsfärd på egen hand! Men helt ensam är han kanske inte? I en vattenpöl ser han sin spegelbild och när han skuttar fram i solen skuttar hans skugga bredvid honom. Men så plötsligt stannar han upp! Det sitter en annan hare bland blommorna på berget. Tänk om hon skulle vilja bli hans vän?

Jeram och McBratney skildrar med kärlek och värme den spirande vänskapen mellan två små harungar och tryggheten i att ha en förälder som både släpper en fri och finns där när man kommer tillbaka.

Sam McBratney, Anita Jeram, Anita Jeram

Vill du bli min vän?

 

Relaterat