Johanna Arpiainen

Foto av:

Emma-Jessica Johansson

Johanna Arpiainen, född i Borås 1982, bor sedan flera år tillbaka i Torlunda på Öland med man och två barn. Hon har tre års grundläggande konstutbildning i bagaget samt en högskoleutbildning i Serie och Bildberättande. Johanna började arbeta heltid som illustratör 2014 och har sedan dess illustrerat ett 20-tal barnböcker, bland annat bokserien om Elsa Star och böckerna om Sommarskuggan.

Relaterat

Sommarskuggan pysselbok

Om boken

Nu finns en hel pysselbok med Sommarskuggan och alla skugg-kompisar. Här kommer mycket roligt, klurigt och slemmigt att hända. Färglägg, leta efter skuggslem och hjälp Sommarskuggan genom labyrinten. Med fina klistermärken.

Tina Mackic, Johanna Arpiainen

Sommarskuggan pysselbok

Sommarskuggan och camping-buset

Om boken

Sommarskuggan har under flera somrar lurat barn och vuxna i programmet Sommarlov. Den magiska dräkten är ständigt på jakt efter sin utvalda person, om den skulle hitta den så blir Skuggan fulländad! Det får bara inte hända, och det är därför Struts fått uppdraget att se till att skuggkistan blir inlåst för alltid.

Samtidigt sitter bästisarna Agnes och Ailo på en camping i utkanten av staden som håller på att flytta. De har lekt samma skugglek minst hundra gånger, och nu är det inte kul längre. Men så hittar de en magisk ramsa på nätet - en ramsa som sägs kunna locka fram den riktiga Sommarskuggan ...

Tina Mackic, Johanna Arpiainen

Sommarskuggan och camping-buset

Relaterade artiklar

Nytt mysrysligt äventyr om Sommarskuggan

Alla barns favoritbusare är tillbaka och den här gången är det staden med alla runstenar som får besök!