bok

Flisan och alla djuren

Marianne Adolfsson

Författare

Nina Matthis

Författare

Beskrivning

1999-03-08
Svenska

Författare

Marianne Adolfsson, Nina Matthis

Så mycket spännande det finns i djurparken! Men djuren som pappa är intresserad av ser visst inte Flisan. Hon hittar alldeles egna små djur...

Detaljer

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

1999-03-08

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129645675

Antal Sidor

26

Vikt (kg)

0.273

 

Nej!

Marianne Adolfsson, Marianne Adolfsson

Nej!

The grandma hunt

Om boken

Jeppe bor hos morfar en vecka varje sommar. I år är också Linnea, Jeppes minsta kusin där. På kvällarna ligger de alla tre i morfars soffa. Det är synd om morfar, tänker Jeppe. Det är synd om alla gamla farbröder utan tant. Morfar skulle verkligen behöva en! Nästa morgon får Jeppe en toppenidé. ?Nu ska vi leta reda på en tant till morfar?, viskar Jeppe till Linnéa. Så börjar tantjakten? Illustrationer av Gunilla Kvarnström.

Gunilla Kvarnström, Nina Matthis, Gunilla Kvarnström

The grandma hunt

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff