bok

Vi leker att du är en humla

Barbro Lindgren

Författare

Eva Eriksson

Illustratör

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2000-06-06
Svenska

Författare

Barbro Lindgren

Illustratör

Eva Eriksson

Barbro Lindgren skriver dikter som ingen annan. Här finns ett rikt urval av hennes vaggvisor, dikter och tankar om det hemlighetsfulla livet. Och den obändiga känslan av att finnas till just nu! Fem av våra bästa bokkonstnärer, Eva Eriksson, Anna Höglund, Olof Landström, Katarina Olausson-Säll (syster till Barbro Lindgren) och Charlotte Ramel, har illustrerat denna vackra presentbok.
Vi leker att du är en humla är en bok för små och stora att bli gladare och klokare av - en bok att växa med.

Red. Susanna Hellsing, Birgitta Herslöf, Suzanne Öhman-Sundén.

Omslag och formgivning: Lisa Zachrisson.

Detaljer

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2000-06-06

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129648324

Antal Sidor

44

Höjd (mm)

210

Vikt (kg)

0.298

 

Kommer tigrar

Om boken

Loranga, Masarin och Dartanjang finns nu äntligen även för de små läsarna!Kommer bilen?Kommer åska?Kommer tigrar!Masarin räddLoranga gladKommer tigrar och Dartanjang sjuk är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format. Bilderna är gjorda av Sara Olausson som även står bakom de hyllade seriealbumen om Loranga och texten är skriven i samarbete mellan Sara Olausson och Barbro Lindgren.

Barbro Lindgren, Sara Olausson, Sara Olausson

Kommer tigrar

 

Relaterat

Nyheter

Loranga, Masarin & Dartanjang för de yngsta

Dartanjang sjuk och Kommer tigrar är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi äntligen möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format.

Gnistrande julmagi med Astrid Lindgren

Äntligen finns alla Astrids mest älskade julberättelser i en vacker samlingsvolym! Kom i stämning med Pippi, Madicken, Emil och alla de andra favoritfigurerna. Boken är lite av en smällkaramell med klassiska färgillustrationer av bland andra Ilon Wikland, Björn Berg, Ingrid Vang Nyman och Eva Eriksson.

Två bilderboksgiganter gör bok om den första kärleken

Barbro Lindgren och Eva Eriksson har tillsammans skapat några av våra största bilderboksklassiker. Vi är många som skrattat med Max, njutit av den vilda bebins äventyr och gråtit floder till Andrejs längtan. Boken om Juan och Rosalia är deras första gemensamma bok på många år.

Två nyheter i Rabén & Sjögrens klassikerserie!

I år fyller Pija Lindenbaums älskade Gittan 20 år. Och Barbro Lindgrens och Eva Erikssons vilda bebi fyller 40. Det firar vi med nyutgåvor av de första böckerna som en del i vår klassikerserie!

Barbro Lindgren tilldelas kunglig medalj

Barbro Lindgren får H.M Konungens medalj av 12:e storleken i högblått band för framstående insatser som författare.