bok

Havets hjältar

Rudyard Kipling

Författare

J.W. Taber

Illustratör

Beskrivning

2004-10-05
Svenska
9-12

Författare

Rudyard Kipling

Illustratör

J.W. Taber

Den bortskämde miljonärssonen Harvey faller överbord på en passagerarångare och plockas upp av några torskfiskare. Ett hårt liv ute på havet får vilken vekling som helst att visa vad han eller hon går för, och Harvey utsätts för många svåra prov i fråga om överlevnad och stolthet. Det ibland tunggrodda språket har varsamt bearbetats för en härligare läsupplevelse, medan de uttrycksfulla originalillustrationerna finns kvar. Känslan i denna klassiker är den samma nu som då. En fantastisk reseskildring för såväl ung som gammal.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originalspråk

Svenska

Översättare

Gösta Zetterlund

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2004-10-05

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129660890

Antal Sidor

176

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

235

Vikt (kg)

0.398

Bredd (mm)

155

 

Djungelboken Målarbok

Om boken

Följ med på ett äventyr in i den djupaste djungeln! Möt Mowgli, Baloo den bruna björnen, Bagheera den svarta pantern, pytonormen Kaa och den skräckinjagande tigern Shere Khan i en sagolik målarbok baserad på Rydyard Kiplings klassiker, Djungelboken. Här varvas illustrationer med citat från boken.

En målarbok utöver det vanliga fylld med illustrationer och djungelmönster redo att fägläggas. Dröm dig bort till den vilda djungeln med Mowgli och alla andra favoritkaraktärerna från Djungelboken.

Rudyard Kipling

Djungelboken Målarbok

 

Relaterat