bok

Julklappar

Sagor, sånger och pyssel

Antologi

Författare

Beskrivning

2005-10-31
Svenska
6-9

Författare

Antologi

En tuff, rolig och samtidigt stämningsfull julantologi. Här läser vi t.ex. om både Pettsons och Sunes julfirande, och vi tittar in hos Ture Sventon som firar jul på kontoret. Julevangeliet skildras både på traditionellt och mer originellt sätt, och vi får läsa om hur självaste jultomten har det. Massor av rolig julläsning blandas med fakta om julen och alla traditionerna. Dessutom är boken fylld med pyssel, julsånger, julrim och mumsiga julgottsrecept. En kul och härlig, rikt illustrerad julbok för hela familjen!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2005-10-31

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129662689

Antal Sidor

128

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

264

Vikt (kg)

0.606

Bredd (mm)

205

 

Klasschatten och andra berättelser för dig på mellanstadiet

Om boken

Någon gillar någon i smyg. Någon annan hatar rasternas bollsporter. Någon känner sig ensam och någon har en oväntad hemlighet gömd i sin garderob.

Det är bara några av händelserna i denna antologi för mellanstadiet där skola, kompisar, familj och livet i allmänhet står i fokus. Det är roligt, spännande, pirrigt och kanske lite läskigt. Precis som livet är.
Medverkar gör: Reyhaneh Ahangaran, Emma Askling, Cina Friedner, Fabian Göransson, Loka Kanarp, Alex Khourie, Oskar Kroon, Petra Mede, Mårten Melin och Sannah Salameh.

Antologi

Klasschatten och andra berättelser för dig på mellanstadiet

Roliga ramsor

Om boken

Kan du fortsättningen på En sjöman for till aj, aj aj? Och hur var det nu med Pelle Plutt eller råttan som kokar te? Här kommer en samlingsvolym med alla de bästa ramsorna, rimmen, tungvrickarna och gåtorna. Både välkända ramsor och sådana du kanske aldrig hört förut. Här finns också klapplekar, räkneramsor, hopprepslekar och mycket annat skoj. Passar perfekt på skolgården eller i förskolan. Fräckt, klurigt och med bubblande språkglädje, med lekfulla, fnissiga bilder av Maria Källström.

Antologi , Maria Källström

Roliga ramsor

Relaterat