bok

Vem tror på häxor?

Annika Holm

Författare

Maria Nilsson Thore

Illustratör

Beskrivning

2006-09-01
Svenska
6-9

Författare

Annika Holm

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2006-09-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129662962

Antal Sidor

144

Ryggbredd (mm)

13

Höjd (mm)

182

Vikt (kg)

0.264

Bredd (mm)

145

 

Vem tror på häxor?

Annika Holm, Maria Nilsson Thore

Vem tror på häxor?

 

Nyheter

Kan Melkersons rädda Snickargården?

I den femte bilderboken om livet på Saltkråkan är det kris på ön! Den älskade Snickargården är till salu och en direktörsfamilj vill köpa tomten för att riva och bygga en bungalow … Illustratören Maria Nilsson Thore har återigen skapat fenomenala bilder till Astrid Lindgrens berättelse.

”Varför badar du med kläderna på, farbror Melker?”

Välkommen tillbaka till Saltkråkan! Till skärgårdsidyll och sommaräventyr med Pelle, Tjorven, Båtsman, Melker och de andra. Från Astrid Lindgrens älskade berättelser om livet på den lilla ön kommer nu en tredje bilderbok. För illustrationerna står återigen Maria Nilsson Thore, en av Sveriges främsta bildberättare.

Egensinniga Astrid är tillbaka!

Viljestarka Astrid är tillbaka. Den här gången rymmer berättelsen allt från en bästis som sviker till engagerade spioner som inte skyr några medel!

Tjorven och de andra saltkråkorna är tillbaka!

Nu kommer ett nytt äventyr ur Astrid Lindgrens älskade berättelser om livet på Saltkråkan och den här gången ska familjen Melkersson fira vår ute på ön. För illustrationerna står återigen Maria Nilsson Thore, en av Sveriges främsta bildberättare.

En bok blir till!

Hur gör man egentligen en bok? Hur kommer texten och bilderna in på sidorna? Hur trycks boken och vem ritar illustrationerna?