bok

Franny´s Friends

Catarina Kruusval

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Beskrivning

2008-03-13
Svenska
3-6

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Catarina Kruusval

Franny and her friends are going on an outing. After a short walk, they find a cozy little place under a tree for picnic. But Franny has so many friends to keep track of. And suddenly Itty Bitty Kitty and Little Heddy are gone ...

Engelsk utgåva av Fia och djuren.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Fia och djuren

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2008-03-13

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668360

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

8

Höjd (mm)

260

Vikt (kg)

0.269

Bredd (mm)

205

 

Barnens första visbok

Om boken

Bläddra, peka och sjung tillsammans!
Catarina Kruusvals klassiska vispekböcker har lästs och älskats av tusentals barn. Nu kommer de samlade i en härlig sångbok för de allra minsta. En samling med tolv klassiska barnvisor som alla kan sjunga med i: Ekorr’n satt i granen, Imse vimse spindel, Bä bä vita lamm och många fler. Massor av härligt färgglada bilder med mycket att titta på för små sångfåglar. Ett behändigt format som passar de allra yngsta och en perfekt present till dop eller namngivning.Finns även som utgåva med inbyggd ljudspelare under namnet Första visboken.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Barnens första visbok

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann