bok

Stora boken om monster och drakar

Benoît Delalandre

Författare

Beskrivning

2008-06-17
6-9

Författare

Benoît Delalandre

Läcker och lagom läskig! Den här boken skildrar monster och drakar som du aldrig sett dem tidigare! Fjorton olika illustratörer har skapat fantastiska bilder. Texten kryllar av fakta och spännande vetande om drakar, odjur och mytologiska väsen från jordens alla hörn. En maffig bok i stort format för alla monsterälskare!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Mon grand Larousse: Monstres et Dragons

Originalspråk

Franska

Översättare

Nils Halkjær

Publiceringsdatum

2008-06-17

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129668575

Antal Sidor

144

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

277

Vikt (kg)

0.876

Bredd (mm)

231

 

Stora djurboken

Om boken

Härligt tjock och fullmatad bok om djur från hela världen! Här får nyfikna barn veta massor om djur. Mer än 200 djur beskrivs med korta, roliga och faktaspäckade texter och kul, informativa bilder.

Djur av alla de slag lockar och intresserar barn. En liten nyckelpiga eller en jättestor elefant spelar ingen roll - det finns alltid frågor som vill ha svar och nyfikenhet som ska stillas. Den här boken lägger grunden med roliga och spännande basfakta och många annorlunda detaljer!

Läs om hur djuren lever på savannen, i öknen, i bergen, i havet och i regnskogen. Läs om små djur som sniglar, tusenfotingar och daggmaskar och om stora däggdjur som elefanter och valar!
En rad duktiga illustratörer har skapat bilder som både är informativa och humoristiska. Och texten är fullmatad med intressanta fakta. Du får till exempel veta varför grodor har stora ögon eller hur länge en krokodil kan vara utan mat.

Så här beskrivs fingerdjuret: "Rävsvans, kanintänder, fladdermusöron, gula ögon och spretiga häxfingrar - så ser fingerdjuret ut." Och bilderna därtill illustrerar djurets karaktär perfekt.

En härlig bok där kombinationen av spännande fakta och roliga bilder är klockren. Boken för vetgiriga djurälskare!

Benoît Delalandre

Stora djurboken

Relaterat