bok

Djuren på Kolmården

Åsa Karsin

Författare

Åsa Karsin

Illustratör

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2009-06-17
Svenska
3-6

Författare

Åsa Karsin

Illustratör

Åsa Karsin

Tänker du åka till Kolmården eller har du kanske redan varit där? Djuren på Kolmården innehåller fantastiska fotografier och rolig fakta om några av de mest välkända, konstigaste och sällsynta djuren som bor i Nordens största djurpark.

Visste du att lodjuret får extra päls under tassarna för att inte frysa på vintern? Eller att gråsälar tycker om att sjunga, och att elefanten bajsar 100 kg om dagen? Följ med Ekorren Eddie på en rundtur i Kolmårdens djurpark och träffa några av hans bästa kompisar. Vi får lära känna välkända djur som elefanten, lejonet och giraffen. Men också djur som du kanske aldrig har hört talas om, kapybara, nandu och surikat.
Djuren på Kolmården är en bilderbok som innehåller roliga fakta och fantastiska fotografier tagna av Kolmårdens egna fotografer. I text och bild får vi en inblick i djurlivet på Kolmården.
Inte kunde du väl ana att vargungarna slickar en vuxen varg i mungipan när de blir sugna på kött eller att björnungarna är nakna när de föds, mitt i kalla vintern. Att lejonen gillar att hänga med sina kompisar eller att schimpansen stoppar in sina knogar i munnen på sin kompis när de hälsar?

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2009-06-17

Omslagsfotograf

Roine Magnusson, Miche Seiko, Sofia Paunovi, Eero Hannukainen, Cecilia Håkansson

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129671278

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

7

Höjd (mm)

261

Vikt (kg)

0.281

Bredd (mm)

205

 

Solvej och tjottablängaren

Åsa Karsin, Åsa Karsin

Solvej och tjottablängaren

Solvej och häxan

Om boken

Solvej ska ställa till med ett lotteri. Hon ordnar med fina vinster. Sen ger hon sig ut för att sälja. Snart möter hon sin första kund. Men är det inte en häxa hon möter? Solvej ryser.

Åsa Karsin, Åsa Karsin

Solvej och häxan

 

Relaterat