bok

Djupare

Roderick Gordon

Författare

Brian Williams

Författare

Beskrivning

2009-09-01
9-12

Författare

Roderick Gordon, Brian Williams

Mörkare. Farligare. Djupare. Fortsättningen på Tunnlar är en riktig bladvändarthriller.

Äventyret i underjorden är långt ifrån över för Will Burrows. I sitt letande efter Wills pappa kommer Will, Cal och Chester allt djupare ner i underjorden, där de som förvisats från kolonin är lämnade att dö. Doktor Burrows vandrar omkring där i sökandet efter en försvunnen civilisation, helt omedveten om alla faror han är utsatt för. Och som om inte det vore nog avslöjar Will, Cal och Chester styxarnas plan - en plan som kommer att få ödesdigra konsekvenser för världen ovanför.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Deeper

Originalspråk

Engelska

Översättare

Katarina Jansson

Publiceringsdatum

2009-09-01

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129671766

Antal Sidor

704

Ryggbredd (mm)

51

Höjd (mm)

201

Vikt (kg)

0.819

Bredd (mm)

145

 

Nära

Om boken

Fjärde delen i Roderick Gordons och Brian Williams internationella storsäljarserie!

Will Burrows, fjorton år, befinner sig vid jordens medelpunkt, i en hemlig och bortglömd värld. Hans fiender styxarna är honom hack i häl. Will har satt stopp för deras grymma planer, och därför ska han straffas. De är beredda att förfölja honom till världens ände - och längre än så.

Ett hisnande äventyr som delvis utspelar sig i underjorden, delvis uppe på ytan. Will och hans allierade kastas mellan hopp och förtvivlan när de försöker rädda inte bara sig själva, utan också resten av jordens befolkning, från undergång.

Böckerna om Wills äventyr i underjorden har blivit riktiga storsäljare. Första boken Tunnlar och fortsättningen Djupare har sålt i 150 000 exemplar bara i Storbritannien, och filmrättigheterna till Tunnlar är sålda till Hollywood. Böckerna har översatts till ett trettiotal språk.

Roderick Gordon, Brian Williams

Nära

Relaterat