bok

Fritt fall

Roderick Gordon

Författare

Brian Williams

Författare

Beskrivning

2010-09-16
Svenska
9-12

Författare

Roderick Gordon, Brian Williams

Kan äventyret bli mycket farligare än det redan är? Och hur kommer det att sluta?

Äventyret är långt ifrån över för Will Burrows och vännerna när de kastar sig nerför stupet för att undkomma Rebecka och hennes elaka tvilling. De faller fritt, och samtidigt som de får uppleva hur jordens dragningskraft minskar, breder underjordens mörka mysterier ut sig. Fallet känns oändligt, men till slut slår de i botten, en märklig svampliknande botten, i vilken förhistoriska konstskatter från en glömd guldålder och ledtrådar till ett försvunnet land vid världens ände döljer sig. Men de är inte ensamma i djupet … Och uppe vid ytan kommer Styxarna allt närmare målet - att sprida det dödliga viruset över jorden och döma mänskligheten till undergång.

Tredje delen i Roderick Gordons och Brian Williams internationella storsäljarserie om Will och hans vänner!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Free Fall

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-09-16

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129672558

Antal Sidor

608

Ryggbredd (mm)

44

Höjd (mm)

201

Vikt (kg)

0.733

Bredd (mm)

138

 

Nära

Om boken

Fjärde delen i Roderick Gordons och Brian Williams internationella storsäljarserie!

Will Burrows, fjorton år, befinner sig vid jordens medelpunkt, i en hemlig och bortglömd värld. Hans fiender styxarna är honom hack i häl. Will har satt stopp för deras grymma planer, och därför ska han straffas. De är beredda att förfölja honom till världens ände - och längre än så.

Ett hisnande äventyr som delvis utspelar sig i underjorden, delvis uppe på ytan. Will och hans allierade kastas mellan hopp och förtvivlan när de försöker rädda inte bara sig själva, utan också resten av jordens befolkning, från undergång.

Böckerna om Wills äventyr i underjorden har blivit riktiga storsäljare. Första boken Tunnlar och fortsättningen Djupare har sålt i 150 000 exemplar bara i Storbritannien, och filmrättigheterna till Tunnlar är sålda till Hollywood. Böckerna har översatts till ett trettiotal språk.

Roderick Gordon, Brian Williams

Nära

Relaterat