bok

Lilla Spöket Labans pysselbok

Pysselbok med klistermärken

Inger Sandberg

Författare

Lasse Sandberg

Illustratör

Beskrivning

2015-04-10
Svenska
3-6

Författare

Inger Sandberg

Illustratör

Lasse Sandberg

Formgivare

Annika Sandahl

Kul pysselbok för de allra minsta Labanvännerna. Här får de lära sig färg och form och andra kluriga saker som hör till Lilla Spöket Labans värld i slottet Gomorronsol.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2015-04-10

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129695861

Format

 

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

Om boken

Varje jul önskar sig slottet Gomorronsols kung och drottning bara snälla barn i julklapp. Och Spökmamman och Spökpappan önskar sig hemska barn. Men i år har prins Bus och prinsessan Busan, Spöket Laban och hans lillasyster Labolina bestämt sig för någonting nytt. De ska göra fantastiska överraskningsjulklappar till sina mammor och pappor! Hemliga personer på slottet ger dem hemlig hjälp.

Inger Sandberg, Lasse Sandberg, Lasse Sandberg

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

 

Relaterat

Nyheter

Tre berättelser om Lilla Spöket Laban – i en bok!

Sveriges mest älskade spöke är tillbaka i en härligt tjock och matig samlingsvolym av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg. Alldeles lagom läskig för små spökfantaster.

Älskad tidlös klassiker i nytryck

En älskad och tidlös bilderboksklassiker av Inger och Lasse Sandberg, nu i efterlängtad nyutgåva med restaurerade bilder. Lilla Anna tillhör en av våra allra mest kända barnbokskaraktärer och här får vi följa med henne och Långa Farbrorn ut på havet.

Inger Sandberg fyller 90 år och firas med en fin samlingsvolym

Den 2 augusti fyller Inger Sandberg 90 år och lagom till födelsedagen utkommer en vacker samlingsvolym med utvalda favoriter ur Inger och Lasse Sandbergs stora sagoskatt.