bok

Det oändliga havet

Rick Yancey

Författare

Beskrivning

2014-10-28
Svenska
Unga vuxna

Författare

Rick Yancey

Hur förgör man hela jordens befolkning? Man berövar människorna deras mänsklighet. I Den femte vågen kämpade Cassie för att hitta sin lillebror. Hon lyckades, men striden mot De andra är långt ifrån över. Cassie, Ben, Ringer och de andra måste fortsätta kämpa mot en osynlig fiende. Men en sak är säker: De andra kommer inte att ge upp förrän hela mänskligheten är utrotad.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

Unga vuxna

Originaltitel

The Infinite Sea

Originalspråk

Engelska

Översättare

Jan Risheden

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2014-10-28

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129696301

Recensioner

www.boktjuven.com

Smakebit: Det oändliga havet

alexbokhylla.blogspot.se

”För mig gick det väldigt fort att läsa denna boken eftersom den är spännande från sida ett och det slutar inte vara spännande förrän jag slagit igen boken och gråtit lite över att det är så lång tid tills att sista delen kommer ut.”

 

Den sista stjärnan

Om boken

Fienden är De andra. Fienden är vi. De är här nere, de är där upp, de är ingenstans. De vill ha jorden, de vill att vi ska ha den. De kom för att utplåna oss, de kom för att rädda oss.

Bakom gåtorna finns en sanning. Cassie har blivit förrådd. Det har även Ringer. Zombie. Nugget. Och alla 7,5 biljoner människor som brukade leva på vår planet. Förrådda, först av De andra, men nu av oss själva.

Jordens kvarvarande överlevare måste bestämma vad som är viktigast att rädda sig själva, eller rädda det som gör oss mänskliga.

Den sista stjärnan är den sista och avslutande delen i Femte vågen-trilogin.

Rick Yancey

Den sista stjärnan

Relaterat