bok

Prinsessan på ärten

Catarina Kruusval

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Beskrivning

2018-03-13
Svenska
0-3

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Catarina Kruusval

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Nu kommer femte delen i serien med barnens första sagor i kartongboksformat. Små barns favoritböcker ska tåla ömsint och oöm behandling - allt efter humör. Då är det perfekt att den första, egna sagoboken har stadiga kartongblad! Och Catarina Kruusval vet precis hur sagobilder ska se ut! I den här boken brer hon på med härlig natur, ett ruskigt oväder och en riktig prinsessa. Bilder med humor som håller för många omläsningar.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2018-03-13

Läsordning

0

Produktion

Papper

Hongta

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129705546

Antal Sidor

16

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

180

Vikt (kg)

0.211

Bredd (mm)

180

Recensioner

BTJ

"Det är lätt att charmas av bildernas ljusa, harmoniska färgskala och personernas tydliga kroppsspråk vars blickar är talande. Helhetsbetyg: 4" – Annika Lundeberg.

 

Barnens första visbok

Om boken

Bläddra, peka och sjung tillsammans!
Catarina Kruusvals klassiska vispekböcker har lästs och älskats av tusentals barn. Nu kommer de samlade i en härlig sångbok för de allra minsta. En samling med tolv klassiska barnvisor som alla kan sjunga med i: Ekorr’n satt i granen, Imse vimse spindel, Bä bä vita lamm och många fler. Massor av härligt färgglada bilder med mycket att titta på för små sångfåglar. Ett behändigt format som passar de allra yngsta och en perfekt present till dop eller namngivning.Finns även som utgåva med inbyggd ljudspelare under namnet Första visboken.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Barnens första visbok

 

Relaterat