bok

Måla djur

Djur och mönster att färglägga

Ingela P Arrhenius

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Beskrivning

2017-09-22
Svenska
3-6

Författare

Ingela P Arrhenius

Illustratör

Ingela P Arrhenius

Formgivare omslag

Karin Johansson

Följ med till en Ingela P Arrhenius mönstervärld! Oemotståndliga djur och former, skapade i varm och tuff retrostil. Här kan du välja mellan stora tydliga mönster eller mer detaljerade i en Mandalainspirerande anda.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2017-09-22

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129705614

Format

 

Jag lär mig mäta och väga

Om boken

Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år och uppåt. I Jag lär mig mäta och väga tränar och pysslar vi med vikter och mått. Här får du räkna, rita och klura. Hur lång är en näbbmus egentligen? Sortera rätt på posten och använd rätt mängder i bullbaket.

Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger. I mitten finns ett ark med fina klistermärken.

Ingela P Arrhenius, Ingela P Arrhenius

Jag lär mig mäta och väga

 

Relaterat

Nyheter

Preppa för vabruari!

Nu är den här, månaden som alla barnfamiljer fruktar. I februari slår vabbandet i taket. Då är det bra att vara förberedd med några böcker som passar när barnen orkar pyssla och leka lite igen. Här tipsar vi om några sprillans nya titlar och ett par favoritpysselböcker som kan komma väl till pass under vab-dagarna.

Fem frågor till Peter Arrhenius och Ingela P Arrhenius

I kungens spår är en spännande berättelse om Fanny Falk, som har det krångliga uppdraget att hålla ordning på att allt som någonsin hänt verkligen händer.