bok

Fia och djuren går till sjöss

Catarina Kruusval

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Beskrivning

2019-01-15
Svenska
3-6

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Catarina Kruusval

Formgivare omslag

Emilie Crispin Ekström

Fia och djuren har byggt en flotte, med mast och segel. "Skepp ohoj alla sjörövare!" ropar Fia och ger sig ut på farligt vatten. Att ligga förtöjd vid land är inget för henne. Trots storm, sjösjuka och stora vågor når de den hemliga ön. Och där väntar skatten med alla guldpengar.

Ett fartfyllt äventyr med Catarina Kruusvals hjältinna! I den fjärde boken i den populära serien om Fia och djuren har fantasin inga gränser - och nu finns den i Klumpe Dumpe-serien! Oemotståndligt charmigt!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2019-01-15

Inläsare

Sissela Kyle

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129714456

Format

E-bok, Ljudbok

 

Barnens första visbok

Om boken

Bläddra, peka och sjung tillsammans!
Catarina Kruusvals klassiska vispekböcker har lästs och älskats av tusentals barn. Nu kommer de samlade i en härlig sångbok för de allra minsta. En samling med tolv klassiska barnvisor som alla kan sjunga med i: Ekorr’n satt i granen, Imse vimse spindel, Bä bä vita lamm och många fler. Massor av härligt färgglada bilder med mycket att titta på för små sångfåglar. Ett behändigt format som passar de allra yngsta och en perfekt present till dop eller namngivning.Finns även som utgåva med inbyggd ljudspelare under namnet Första visboken.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Barnens första visbok

 

Relaterat