bok

Lilla Anna tittar på djur

Inger Sandberg

Författare

Lasse Sandberg

Illustratör

Beskrivning

2021-06-15
Svenska
0-3

Författare

Inger Sandberg

Illustratör

Lasse Sandberg

Formgivare

Jeanette Wigren

Formgivare omslag

Jeanette Wigren

Titta, peka och härma djur med Lilla Anna! Lär känna den stora elefanten, den gosiga katten, den pyttelilla myran och alla de andra djuren. Vad gör de och hur låter de?

En pekbok med klara färger och tydliga bilder där de allra minsta får möta Lilla Anna för första gången och lära sig att känna igen vanliga djur på samma gång. Med tåliga pärmar som passar små händer. En perfekt bok för en mysig stund i soffan tillsammans!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2021-06-15

Produktion

Papper

Arktika

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129730128

Antal Sidor

18

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.168

Bredd (mm)

160

Recensioner

BTJ

”För barn i pekboksåldern är det här säkerligen en ”hit” med trevliga, enkla bilder av välkända djur och miljöer. Helhetsbetyg: 5″ Mia Mårtensson

 

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

Om boken

Varje jul önskar sig slottet Gomorronsols kung och drottning bara snälla barn i julklapp. Och Spökmamman och Spökpappan önskar sig hemska barn. Men i år har prins Bus och prinsessan Busan, Spöket Laban och hans lillasyster Labolina bestämt sig för någonting nytt. De ska göra fantastiska överraskningsjulklappar till sina mammor och pappor! Hemliga personer på slottet ger dem hemlig hjälp.

Inger Sandberg, Lasse Sandberg, Lasse Sandberg

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

 

Relaterat

Nyheter

Tre berättelser om Lilla Spöket Laban – i en bok!

Sveriges mest älskade spöke är tillbaka i en härligt tjock och matig samlingsvolym av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg. Alldeles lagom läskig för små spökfantaster.

Älskad tidlös klassiker i nytryck

En älskad och tidlös bilderboksklassiker av Inger och Lasse Sandberg, nu i efterlängtad nyutgåva med restaurerade bilder. Lilla Anna tillhör en av våra allra mest kända barnbokskaraktärer och här får vi följa med henne och Långa Farbrorn ut på havet.

Inger Sandberg fyller 90 år och firas med en fin samlingsvolym

Den 2 augusti fyller Inger Sandberg 90 år och lagom till födelsedagen utkommer en vacker samlingsvolym med utvalda favoriter ur Inger och Lasse Sandbergs stora sagoskatt.