bok

Lurad!

59 roliga bus och pranks

Vivi Wallin

Författare

Beskrivning

2021-12-23
Svenska
6-9

Författare

Vivi Wallin

Finns det något roligare än att busa? Inte om du frågar busproffsen Vivi och Knut. I LURAD! får ni de bästa tipsen för ett lyckat bus.

I det här avsnittet får du lära dig allt om äckliga bus. Det kan vara bajsbus eller något du riktigt äckligt du kan bjuda ditt busoffer på.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2021-12-23

Inläsare

Vivi Wallin

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129737936

 

Lurad!

Om boken

Finns det något roligare än att busa? Handen i ketchup, tandkrämsfyllda Oreos och ballonger i örngottet är bara några av de bus som intet ont anande familjemedlemmar kan råka ut för när ni har läst den här boken. Här kommer den ultimata busbibeln för alla barn som älskar att hitta på bus.
Boken innehåller 59 roliga bus i olika svårighetsgrader: allt från superenkla och medelsvåra till bus som kräver lite mer förberedelser, men där effekten blir desto större! Busa med föräldrar eller syskon, eller varför inte gå ihop med mamma och busa med mormor? Busa i köket, i badrummet, busa med tejp, med makaroner och annat smått och gott som finns hemma. Här finns något för alla, och när boken är slut kan vi lova att du har blivit ett riktigt busproffs!

Vivi Wallin är entreprenör och influencer och mamma till Knut - en av världens proffsigaste busmästare! Hon står bakom det omåttligt populära instagramkontot Mammasanningar där hon med en stor dos humor och pepp tar sig an föräldraskapets fram- och baksidor. Hon driver även mediahuset Fixa själv där Sveriges största hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel ingår.

PS! Vivi och Knut hälsar att det är lag på att busen ska vara roliga för den som blir busad med - aldrig elaka såklart! Och det är förstås den som busar som får ta städningen efteråt!

Vivi Wallin, Sara Ljungdahl Holst

Lurad!

Relaterat