bok

Tunnlar

Roderick Gordon

Författare

Brian Williams

Författare

Beskrivning

2008-08-15
9-12

Författare

Roderick Gordon, Brian Williams

Will Burrows är fjorton år. En dag är hans pappa försvunnen. Det visar sig att han försvunnit genom en glugg i källaren, in i en tunnel. Will bestämmer sig för att undersöka vad som har hänt tillsammans med sin bästa kompis, Chester. Snart befinner de sig djupt nere under marken, där upptäcker de en hemlighet, en hemlighet så stor och otäck att den kan kosta dem livet.

Tunnlar har gjort stor succé i Storbritannien. Över 100 000 exemplar av boken såldes första halvåret.

Pressröster:
Här finns komplotter där också Wills underliga familjeliv tar en oväntad vändning, slagsmål och spänning samtidigt som författarna spelar på vår skräck för att försvinna och bli levande begravda.
Sundsvalls Tidning

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Tunnels

Originalspråk

Engelska

Översättare

Marie-Louise Skeppholm

Publiceringsdatum

2008-08-15

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789173710404

Antal Sidor

496

Ryggbredd (mm)

39

Höjd (mm)

201

Vikt (kg)

0.733

Bredd (mm)

138

 

Nära

Om boken

Fjärde delen i Roderick Gordons och Brian Williams internationella storsäljarserie!

Will Burrows, fjorton år, befinner sig vid jordens medelpunkt, i en hemlig och bortglömd värld. Hans fiender styxarna är honom hack i häl. Will har satt stopp för deras grymma planer, och därför ska han straffas. De är beredda att förfölja honom till världens ände - och längre än så.

Ett hisnande äventyr som delvis utspelar sig i underjorden, delvis uppe på ytan. Will och hans allierade kastas mellan hopp och förtvivlan när de försöker rädda inte bara sig själva, utan också resten av jordens befolkning, från undergång.

Böckerna om Wills äventyr i underjorden har blivit riktiga storsäljare. Första boken Tunnlar och fortsättningen Djupare har sålt i 150 000 exemplar bara i Storbritannien, och filmrättigheterna till Tunnlar är sålda till Hollywood. Böckerna har översatts till ett trettiotal språk.

Roderick Gordon, Brian Williams

Nära

Relaterat