bok

Tunnlar

Roderick Gordon

Författare

Brian Williams

Författare

Beskrivning

2010-03-18
Svenska
9-12

Författare

Roderick Gordon, Brian Williams

Tunnlar - nu i pocket!

Barry Cunningham är förläggaren som hittade Harry Potter! Han jobbade då på Bloomsbury Publishing. Numera har han ett eget förlag, Chicken House, och Tunnlar är deras största succé hittills.

Will Burrows är fjorton år. Han lever ett rätt vanligt liv med sina föräldrar och sin yngre syster. Han och pappan har en lite udda hobby - de gillar att göra utgrävningar tillsammans. Hans pappa är arkeolog och jobbar på ett arkeologimuseum. En dag är pappan försvunnen. Han har försvunnit genom en glugg i källaren, in i en tunnel. Will bestämmer sig för att undersöka vad som har hänt tillsammans med sin bästa kompis, Chester. Snart befinner de sig djupt nere i underjorden, där upptäcker de en hemlighet, en hemlighet så stor och så otäck att den kan kosta dem livet.
Det är läskigt, klaustrofobiskt och andlöst spännande!

Bok nummer två, Djupare, släpptes på svenska hösten 2009.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Tunnels

Originalspråk

Engelska

Översättare

Marie-Louise Skeppholm

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-03-18

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129674279

Antal Sidor

495

Ryggbredd (mm)

31

Höjd (mm)

178

Vikt (kg)

0.268

Bredd (mm)

111

 

Nära

Om boken

Fjärde delen i Roderick Gordons och Brian Williams internationella storsäljarserie!

Will Burrows, fjorton år, befinner sig vid jordens medelpunkt, i en hemlig och bortglömd värld. Hans fiender styxarna är honom hack i häl. Will har satt stopp för deras grymma planer, och därför ska han straffas. De är beredda att förfölja honom till världens ände - och längre än så.

Ett hisnande äventyr som delvis utspelar sig i underjorden, delvis uppe på ytan. Will och hans allierade kastas mellan hopp och förtvivlan när de försöker rädda inte bara sig själva, utan också resten av jordens befolkning, från undergång.

Böckerna om Wills äventyr i underjorden har blivit riktiga storsäljare. Första boken Tunnlar och fortsättningen Djupare har sålt i 150 000 exemplar bara i Storbritannien, och filmrättigheterna till Tunnlar är sålda till Hollywood. Böckerna har översatts till ett trettiotal språk.

Roderick Gordon, Brian Williams

Nära

Relaterat