bok

Julian och Jim

Laura Trenter

Författare

Beskrivning

2004-05-13
Svenska
9-12

Författare

Laura Trenter

Nu i lågprisutgåva i serien 8-12! Julian och Jim är en fristående fortsättning på Pappa polis, där Julians pappa blev skjuten av ett motorcykelgäng. Jim var med i gänget, men valde att hjälpa polisen få fast den som sköt. Nu är motorcykelgänget ute efter att hämnas på Jim, råttan som tjallade, och den enda som förstår vad som håller på att hända är Julian. Trots faran bestämmer han sig för att själv försöka rädda Jim.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Laura Trenter

Publiceringsdatum

2004-05-13

Läsordning

4

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789188879769

Antal Sidor

176

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

191

Vikt (kg)

0.229

Bredd (mm)

140

 

Puman

Om boken

En ny slags berättelse av spänningens mästare. Det är ingen deckare den här gången utan det är mystiskt, märkligt och oförklarligt. Men, som vanligt, är det mycket spännande.

På nätterna händer något märkligt. En puma dyker plötsligt upp och hämnas, till exempel attackerar den skolans mobbargäng. Och vad har den med Sanna att göra? Och Sannas döda mamma, inte kan väl hon komma tillbaka?

Laura Trenter är barnens favoritförfattare, hennes böcker har allt: spänning, realism och fantastiska händelser, händelser som alltid lojalt skildras ur barnens perspektiv - ofta är hon inte nådig mot vuxenvärldens oförståelse för barnens upplevelser. Hennes böcker är fulla av gåtor och spännande trådar, alltid så trovärdigt och realistiskt att det skulle kunnat vara på riktigt. Och framför allt, de är så lätta att läsa.

Laura Trenter

Puman

 

Relaterat