bok

Testamentet

Laura Trenter

Författare

Katrin Jakobsen

Illustratör

Beskrivning

2008-05-22
Svenska
9-12

Författare

Laura Trenter

Illustratör

Katrin Jakobsen

Gilbert och Linn är på ett slott i Normandie med Greta. Hennes ungdomskärlek har just dött och nu ska hans testamente läsas upp. Men det är något mycket mystiskt som försiggår på slottet, det hörs melankolisk pianomusik på nätterna och det känns som om det spökar ...

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2008-05-22

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789173710329

Antal Sidor

336

Ryggbredd (mm)

32

Höjd (mm)

190

Vikt (kg)

0.587

Bredd (mm)

143

 

Puman

Om boken

En ny slags berättelse av spänningens mästare. Det är ingen deckare den här gången utan det är mystiskt, märkligt och oförklarligt. Men, som vanligt, är det mycket spännande.

På nätterna händer något märkligt. En puma dyker plötsligt upp och hämnas, till exempel attackerar den skolans mobbargäng. Och vad har den med Sanna att göra? Och Sannas döda mamma, inte kan väl hon komma tillbaka?

Laura Trenter är barnens favoritförfattare, hennes böcker har allt: spänning, realism och fantastiska händelser, händelser som alltid lojalt skildras ur barnens perspektiv - ofta är hon inte nådig mot vuxenvärldens oförståelse för barnens upplevelser. Hennes böcker är fulla av gåtor och spännande trådar, alltid så trovärdigt och realistiskt att det skulle kunnat vara på riktigt. Och framför allt, de är så lätta att läsa.

Laura Trenter

Puman

 

Relaterat