IJustWantToBeCool

Foto av:

Kajsa Göransson

IJustWantToBeCool (IJWTBC) är en humorgrupp bestående av Emil Beer, Victor Beer och Joel Adolphson. I över tio års tid har de gjort succé med sina sketcher och webb- och ljudboksserier på framför allt Youtube, Storytel och SVT. Med serien Skurkarnas skurk debuterar IJustWantToBeCool i bokform med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

Relaterat

Matfighten

Om boken

IJustWantToBeCools Youtubesuccé som bok
Efter framgångarna med bokserien Skurkarnas skurk är humorgruppen IJWTBC är tillbaka med något helt annat – en kokbok!Youtubeserien Matfighten är gruppens absolut populäraste inslag och nu kommer succén i bokform. I kategorier som pizza, pasta, frukost, efterrätt och tacos får vi följa Emil, Victor, Joel och Jennifer i deras kamp om att vinna domare Aras smaklökar. Vem bjuder på det lilla extra? Vem bränner alltid maten? Och är en nachotallrik verkligen en taco?Läs också om spagettimonstret, köttbullens historia och hur man får till den ultimata pizzadegen.Boken består av 32 mer eller mindre lyckade recept. Vilka blir dina favoriter?

Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson, IJustWantToBeCool

Matfighten

Förrädaren

Om boken

Stephanie ser fram emot en ny termin på Skurkskolan – trots allt som hände under den första.
Men när elever på skolan kidnappas av en mystisk figur inser hon att även denna termin kommer bli allt annat än normal. Inte blir det bättre av att hennes bästa vän Sven hamnar i kärlekstrubbel och att rektorn ger henne ett svårt uppdrag.Helt klart är det något som inte står rätt till och Stephanie måste ta reda på vad.Humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) är tillbaka med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson, IJustWantToBeCool , Kalle Landegren

Förrädaren

Relaterade artiklar

IJustWantToBeCool avslutar humortrilogi

Nu kommer den tredje och avslutande delen i humorgruppen IJustWantToBeCools (IJWTBC) succéserie Skurkarnas skurk. Hjältus tårar är ett hisnande, skruvat och fartfyllt äventyr där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.