bok

Små Raringar

Sam Llewellyn

Författare

David Roberts

Illustratör

Beskrivning

2006-08-24
9-12

Författare

Sam Llewellyn

Illustratör

David Roberts

Syskonen Raring uppfostras av olika "nannys" som de avverkar på löpande band. Till slut blir familjen svartlistad av alla barnvaktsagenturer. I desperation anlitar pappan en okänd barnvaktsfirma, som visar sig vara ett gäng inbrottstjuvar. En rad knäppa karaktärer och actionfylld intrig, full av överraskningar. Underhållande, fräckt och mycket roligt!

Första boken i en ny serie.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Little Darlings

Originalspråk

Svenska

Översättare

Carla Wiberg

Publiceringsdatum

2006-08-24

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129664911

Antal Sidor

288

Ryggbredd (mm)

22

Höjd (mm)

180

Vikt (kg)

0.392

Bredd (mm)

130

 

Super-Raringar

Om boken

Det vimlar av knäppa, läskiga typer i tredje delen om Raringarna. Nu har de hamnat i diktaturen Nananagua där deras tuffhet och handlingskraft verkligen sätts på prov. Men ingenting kan avskräcka de tre supersyskonen från att ta upp kampen mot förtryckarna. Situationskomik och action som slår det mesta!

Sam Llewellyn

Super-Raringar

 

Relaterat

Vilse

Om boken

Agnes brukar ofta ta vägen genom skogen, men en dag går allt fel. Riktigt fel. Hon känner varken igen träden, stenarna eller stubbarna, och stigen där hon brukar gå är som försvunnen. Agnes är vilse!
Som tur är träffar Agnes en flicka mitt i skogen. Hon är också vilse, men hon minns ingenting, inte ens vem hon är. Det enda hon vet är att hon har tappat fem magiska stenar som Agnes måste hjälpa henne att hitta. Men efter ett tag börjar Agnes fundera. Beter sig inte flickan lite märkligt? Hur kan man ha glömt precis allt? Vem är hon egentligen och var kommer hon ifrån?

Vilse är en genomillustrerad berättelse om att möta sina rädslor och vara modigare än man egentligen vågar. De fantastiska bilderna skapar en krypande, gotisk rysarstämning, men är också en färgsprakande hyllning till naturen.
Elin Eplet Sandström är konstnär och illustratör, bosatt i Stockholm. Det här är hennes första egna bok.

Elin Sandström, Elin Sandström

Vilse