bok

Det susar i säven

Kenneth Grahame

Författare

David Roberts

Illustratör

Beskrivning

2013-05-17
Svenska
3-6

Författare

Kenneth Grahame

Illustratör

David Roberts

Det susar i säven är en av vår tids mest älskade barnböcker. Här har de välkända äventyren iklätts en ny färgsprakande kostym i form av David Roberts underbara illustrationer. Berättelsen tar sin början den dag Mullvaden avbryter sin stora vårstädning för att utforska världen utanför. Vid flodbanken träffar han Vattenråttan som lever ett bekymmersfritt liv med picknick-korgar och roddturer på floden. Tillsammans med den skrytsamme Herr Padda och den barske Herr Grävling får vi följa vännerna på ett äventyr som kantas av faror och strapatser, men framförallt av värme, humor och vänskap.

Kenneth Grahames tidlösa berättelse om djuren i Storskogen har lästs och älskats av barn i flera generationer. Genom åren har boken sålts i miljontals exemplar och berättelserna har blivit såväl film och tv-spel som teaterföreställningar världen över.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

The wind in the willows.

Originalspråk

Engelska

Översättare

Christina Westman, Signe Hallström

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2013-05-17

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129688740

Antal Sidor

256

Ryggbredd (mm)

22

Höjd (mm)

253

Vikt (kg)

0.998

Bredd (mm)

198

Format

Inbunden

 

Det susar i säven

Om boken

Det susar i säven är en av vår tids mest älskade barnböcker. Här har de välkända äventyren iklätts en ny färgsprakande kostym i form av David Roberts underbara illustrationer. Berättelsen tar sin början den dag Mullvaden avbryter sin stora vårstädning för att utforska världen utanför. Vid flodbanken träffar han Vattenråttan som lever ett bekymmersfritt liv med picknick-korgar och roddturer på floden. Tillsammans med den skrytsamme Herr Padda och den barske Herr Grävling får vi följa vännerna på ett äventyr som kantas av faror och strapatser, men framförallt av värme, humor och vänskap. Kenneth Grahames tidlösa berättelse om djuren i Storskogen har lästs och älskats av barn i flera generationer. Genom åren har boken sålts i miljontals exemplar och berättelserna har blivit såväl film och tv-spel som teaterföreställningar världen över.

Kenneth Grahame, David Roberts

Det susar i säven

 

Relaterat