bok

Nicke Nyfiken - Stora Nyfiken-boken

Greg Paprocki

Illustratör

Beskrivning

2006-08-02
Svenska
3-6

Illustratör

Greg Paprocki

En bok fylld med kunskap på ett lekfullt sätt. I Stora Nyfiken-boken får barnen lära sig massor med begrepp och ord. Boken är slösande rikt illustrerad och innehåller mer än 400 uppslagsord.

Rubriker: Kroppen, Känslor, Familj, Kläder, Leksaker, I kvarteret, Jobb, Hus och hem, I affären, Måltider, På väg, Djur och ljud på bondgården, Räkna, Former, Motsatspar, Årstsider, Väder, Födelsedagskalas, Färger, Husdjur, I lekparken, Musikinstrument, Vår värld, Baddags, Läggdags.

En rolig bok att bläddra i, att läsa tillsammans och prata kring.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Curious George´s Big Book of Curiosity

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2006-08-02

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129666366

Antal Sidor

48

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

265

Vikt (kg)

0.414

Bredd (mm)

260

 

Nicke Nyfiken - Djur

Om boken

Fyra pussel med den älskade lilla apan Nicke. Lägg pusslen och se vad Nicke Nyfiken träffar för djur. Varje uppslag rymmer en kort vers på rim och ett pussel med klassiska Nicke-motiv. Varje pussel innehåller fyra bitar.

H. A. Rey, Greg Paprocki

Nicke Nyfiken - Djur

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann