bok

Nicke på cirkus

Nicke Nyfiken - Mini

H. A. Rey

Författare

Greg Paprocki

Illustratör

Beskrivning

2013-05-03
Svenska
0-3

Författare

H. A. Rey

Illustratör

Greg Paprocki

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Söt pekbok i stadig kartong om Nickes första dag på cirkus. Nicke går på upptäcktsfärd och det händer en massa kul saker inuti och utanför det stora tältet. Nicke får träffa djurskötare som har hand om elefanter, cirkushästar, lejon och cirkushundar!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Curious George - First words at the circus

Originalspråk

Engelska

Översättare

Susanna Hellsing

Språk

Svenska

Serie

Nicke Nyfiken

Publiceringsdatum

2013-05-03

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129687590

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.138

Bredd (mm)

150

 

God Jul Nicke Nyfiken

Om boken

När Nicke och mannen med den gula hatten ska köpa gran kommer Nicke bort! Han klättrar upp i en stor, fin gran som plötsligt huggs ner och fraktas iväg till barnsjukhuset. Men även om Nicke är rädd så är han förstås nyfiken också. På sjukhuset är det ju så roligt och spännande! Och den nya granen, som är så fin, måste ju dekoreras. Det sätter Nicke igång med - på sitt sätt! Oj så tokigt det blir. Men till sist får barnen förstås en väldigt kul jul med Nickes hjälp!

Ett roligt Nickeäventyr med härliga bilder!

H. A. Rey, Margret Rey, H. A. Rey

God Jul Nicke Nyfiken

 

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann