bok

Vilma säger den!

Anna Ribbing

Författare

Lisa Gunnarsson

Illustratör

Beskrivning

2011-08-24
Svenska
0-3

Författare

Anna Ribbing

Illustratör

Lisa Gunnarsson

Vilma är i den åldern då allt är spännande och allt måste tas på största allvar.

Vilma och mamma ska handla i affären. Vilma sitter i vagnen och plötsligt får hon syn på något ... och ropar DEN! Så svårt när hon inte kan ordet på det hon vill ha. Är det äpplet? Är det bananen? Är det blomman? Nej, nej, DEN är det, ballongen!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2011-08-24

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129678697

Antal Sidor

16

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.168

Bredd (mm)

160

Recensioner

”Fina, charmiga och hållbara böcker för de minsta.” /Dagbladet Sundsvall

”Riktigt bra småbarnsböcker kan vi inte få för många av” /Bohusläningen

"Behagligt och lätt avtittat. Känsloläget är iakttagande, fundersamt, konstaterande. Inte överdrivet sockersött, glatt, argt eller häftigt. /.../ Hoppas, hoppas, att det blir flerVilma-böcker framöver. Riktigt bra småbarnsböcker kan vi inte få för många av!" Eva Bejhed, Bohusläningen

”Igenkänningsfaktorn är hög” /Nerikes Allehanda

Genialiskt enkla. Igenkänningsfaktorn är hög. De flesta barn i åldersgruppen borde gilla att höra de här böckerna."Nerikes Allehanda

 

Lilla sifferboken

Om boken

Följ med in i siffrornas underbara värld - fundera, klura och räkna dig fram!

Siffror finns överallt runtomkring oss utan att vi kanske tänker på det. Och tur är väl det. Hur ska vi annars kunna ta reda på hur mycket klockan är? Eller hur många chokladbitar som finns i asken?

På ett finurligt och lekfullt sätt får vi här bekanta oss med enskilda siffror och deras egenskaper, utforska hur de hänger ihop med språket samt annat nyttigt (och onyttigt) som har med siffror att göra.

Boken är fylld med härliga bilder med massor att upptäcka. Perfekt från 4 år och uppåt eller för alla de som är nyfikna på siffror.

Anna Ribbing och Mia Nilsson har gjort flera populära böcker tillsammans, till exempel Stora bildordboken och Engelska bildordboken.

Anna Ribbing, Mia Nilsson Evidon

Lilla sifferboken

 

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff