bok

Draktemplets hemlighet

Brandon Mull

Författare

Beskrivning

2012-10-15
Svenska
9-12

Författare

Brandon Mull

Två av de gömda magiska föremålen har återfunnits. Fler reservat hotas av förstörelse när Aftonstjärnans sällskap obarmhärtigt försöker att lägga beslag på nya områden. I sin desperata kamp att stoppa dem upptäcker Kendra var nyckeln till valvet finns, där ytterligare ett av föremålen som nämnts i Pattons hemliga dagbok ligger gömt. I jakten på nyckeln hamnar hon och de andra gryningsriddarna i drakreservatet Wyrmroost. Kommer de att hitta ut levande? Eller har Kendra och Seth lurat in sina vänner i en dödsfälla?

Draktemplets hemlighet är den fjärde boken i serien om Fablehaven, det hemliga reservatet för magiska djur och varelser där Seths och Kendras farfar är föreståndare. De tre tidigare, Den förbjudna skogen, Aftonstjärnans hämnd och I skuggornas makt, har mottagits med öppna armar av både läsare och recensenter. Serien har blivit en storsäljare världen över.

Brandon Mull har med Fablehaven skapat en magisk saga med vältecknade karaktärer, fantastiska miljöer och spännande äventyr. Den innehåller med andra ord allt som en bokslukare kan önska sig!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Secrets of the Dragon Sanctuary

Originalspråk

Engelska

Översättare

Jan Risheden

Språk

Svenska

Serie

Fablehaven

Publiceringsdatum

2012-10-15

Läsordning

0

Produktion

Papper

Bokpapper träfritt

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Tryckeri/Producent

Bookwell AB

Produktdetaljer

ISBN

9789129679151

Antal Sidor

473

Ryggbredd (mm)

33

Höjd (mm)

206

Vikt (kg)

0.667

Bredd (mm)

158

 

Vild

Om boken

I Erdas får alla barn möta sitt andedjur på sin elvaårsdag. Men när fyra barn plötsligt möter djur som det bara har berättats om i legenderna, förstår man att något stort är på väg att hända.

Conor, Abeke, Meilin och Rollan befinner sig på helt olika ställen när de ska sammankalla sina andedjur, de ser blixtar och sen: varg, leopard, panda och falk. De fyra barnen måste lära sig att hantera sina nya krafter och sina andedjur, men de måste också lära känna varandra för att tillsammans kämpa mot mörkrets krafter.

Brandon Mull

Vild

 

Relaterat