bok

Demonfängelset

Brandon Mull

Författare

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2013-08-02
Svenska
9-12

Författare

Brandon Mull

Efter århundraden av intrigerande är Sfinxen ledare för Aftonstjärnans sällskap och nu på jakt efter de sista av de magiska föremål som behövs för att öppna portarna till demonfängelset Zzyzx. Om Sfinxen lyckas kommer en flodvåg av ondska och förödelse att svepa in över världen.

Inför detta hot måste alla ljusets väktare enas i ett sista försök att krossa Sfinxens planer och hålla de fem magiska föremålen säkra. Jakten tar Kendra, Seth och gryningsriddarna till exotiska reservat runt hela jorden, där slutet på varje uppdrag blir början på ett nytt.

Insatserna har aldrig varit högre och utgången dödligare än när de ljusa och mörka krafterna drabbar samman i en desperat slutstrid.

En magisk saga med vältecknade karaktärer, fantastiska miljöer och spännande äventyr. Den innehåller med andra ord allt som en bokslukare kan önska sig!

Demonfängelset är den femte och sista boken om Fablehaven. Serien har blivit en storsäljare världen över.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originaltitel

Keys to the Demon Prison

Originalspråk

Engelska

Översättare

Jan Risheden

Serie

Fablehaven

Publiceringsdatum

2013-08-02

Läsordning

5

Produktion

Papper

Bokpapper trähaltigt

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129679168

Antal Sidor

539

Ryggbredd (mm)

41

Höjd (mm)

206

Vikt (kg)

0.75

Bredd (mm)

155

 

Vild

Om boken

I Erdas får alla barn möta sitt andedjur på sin elvaårsdag. Men när fyra barn plötsligt möter djur som det bara har berättats om i legenderna, förstår man att något stort är på väg att hända. Conor, Abeke, Meilin och Rollan befinner sig på helt olika ställen när de ska sammankalla sina andedjur, de ser blixtar och sen: varg, leopard, panda och falk. De fyra barnen måste lära sig att hantera sina nya krafter och sina andedjur, men de måste också lära känna varandra för att tillsammans kämpa mot mörkrets krafter.

Brandon Mull

Vild

 

Relaterat