bok

Blunda och hoppa

Sarah Dessen

Författare

Beskrivning

2014-05-26
Svenska
12-15

Författare

Sarah Dessen

Formgivare omslag

Frida Axiö

Remy är en ganska cynisk, lite bitchig tjej som tycker att relationer är bäst om de är korta och utan engagemang. Hon tar aldrig några risker, hon har noll tillit till människor, och hon är expert på att göra slut. Kanske har det någonting att göra med att hennes mamma är inne på sitt femte äktenskap och på att hennes pappa är död. Men så träffar hon Dexter, en musikerkille som inte alls är hennes typ. Tror hon.

Med karaktärer man bara älskar och tar till sig, med en somrig miljö på den amerikanska östkusten, och en kärlekshistoria som många bara drömmer om, håller Sarah Dessen läsaren i sitt grepp från första till sista sidan.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

This Lullaby

Originalspråk

Engelska

Översättare

Johanna Lindbäck

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2014-05-26

Läsordning

0

Produktion

Papper

LABB Bokpapper trähaltigt

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Tryckeri/Producent

ScandBook AB

Produktdetaljer

ISBN

9789129691412

Antal Sidor

365

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

180

Vikt (kg)

0.205

Bredd (mm)

110

Hållbarhet

Recensioner

flaskposten.wordpress.com

”Jag sträckläser alla Dessens böcker, så också den här. Det är bra. Det är tänkvärt. Det är uppslukande. Det är Dessen.”

malinsblog.wordpress.com

”För så var känslan – hon har ännu en gång skrivit en smått briljant bok.”

"Det här är en riktigt bra Dessen-bok med underbara karaktärer som är något av hennes kännetecken. Hon är en mästare på att teckna bra karaktärer som går direkt in i hjärtat. Jag vill inte stänga boken och säga hej då till dem. Jag vill bara fortsätta läsa och stanna kvar i deras värld. " Malins bokblogg

”En perfekt bok nu när det är sommar.” / Min bokkista

”Och så älskar jag Dexter. Alltså verkligen älskar!” / Fiktiviteter

”Jag rekommenderar verkligen alla böckerna.” / En bok om dagen

"För det är inte slutet som är grejen med Dessens böcker, utan det är vägen dit. Jag rekommenderar verkligen alla böckerna. De behöver inte läsas i ordning, så hugg den som du först får tag i! ;-) " En bok om dagen

 

Jag glömmer dig aldrig

Om boken

Emma Saylor lever ett lugnt och stilla liv tillsammans med sin pappa. Mamman dog när Emma var liten, och det enda hon minns är historierna mamman brukade berätta, om den lilla staden vid den stora sjön.
När Emma plötsligt får chansen att tillbringa en sommar hos sin mammas familj i North Lake förändras allt. Vem är hon egentligen? Emma, pappas dotter, eller Saylor, som mamma brukade kalla henne? Det är som om hon får lära känna en ny del av sig själv, en del som alltid funnits där men länge legat dold.
I North Lake finns också Roo. Han var Emmas bästa vän när hon var liten, och när de återknyter kontakten hjälper han henne att foga samman det pussel som är familjens historia, bit för bit.

Sarah Dessen är en av USA:s mest uppskattade ungdomsboksförfattare, och hennes böcker läses av både tonåringar och vuxna. Jag glömmer dig aldrig blir hennes nionde roman på svenska, och alla Dessen-fans kommer att känna igen sin favoritförfattare!

Sarah Dessen

Jag glömmer dig aldrig

Relaterat