bok

Känn igen 25 sniglar, kryp och kräldjur

Björn Bergenholtz

Författare

Björn Bergenholtz

Illustratör

Beskrivning

2017-06-14
Svenska
3-6

Författare

Björn Bergenholtz

Illustratör

Björn Bergenholtz

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Känn igen 25

Publiceringsdatum

2017-06-14

Läsordning

6

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129708226

Recensioner

bubblanibibblan.blogspot.se

”Jag är speciellt nyfiken på vad Bergenholtz skriver om snok och huggorm.”

"Bergenholtz har skrivit flera böcker i serien Känn igen 25. De är alla fyllda av rolig och nyttig fakta och fina bilder." Bubblanibibblan

www.enligto.se

”Äventyren i trädgården blir ännu större nu när vi ska leta efter skäggiga hanhumlor och kanske till och med se humlornas “matkassar” på benen.”

"Även i denna bok lärde vi oss väldigt mycket nytt alla tre."Enligt O

josjos.se

”Åh vilken suverän bok!”

"Sååååååååååå perfekt nu på våren när alla dessa spännande djur vaknar till liv.Det passade sig så bra att vi en kväll läste som sniglar och snäckor och dagen efter hittar de en Vinbergssnäcka på dagis. Joel och Simon tittade storögt och själv kände jag mig mycket nöjd med att kunna förklara att det minsann var en snäcka och inte en snigel. En dag tidigare hade jag lätt kallat den för snigel."JoS blog

”Den lilla naturälskaren från 4-årsåldern och uppåt kan ha riktiga högtidsstunder med Björn Bergenholtz böcker.” / Carina Wising, Katrineholms-Kuriren

bokunge.se

”Avslappnat och med glimten i ögat, samtidigt fullproppat med ren fakta - lite som skissböcker ifrån en nyfiken skogsutflykt!”

ikon1931.se

”Jag gillar de nya kunskaperna”

"För egen del var jag helt ovetande om ovanstående och jag gillar de nya kunskaperna. Det är överskådligt och informativt och ett klart tecken på att man egentligen aldrig kan bli för gammal för en välgjord bok – oavsett vilken ålder den är tänkt att passa bäst för."Roger Bengtsson, Ikon 1931

”Kul att bläddra i eller ta med ut.” / Johanna Berglund, Nerikes Allehanda

 

Djurparkslistan

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Djurparkslistan

Relaterat

Nyheter

9 nya pekböcker för de yngsta läsarna!

Nu finns flera nya pekböcker i tålig kartong med färgglada bilder och lagom lång text för de yngsta. Böcker som väcker lusten till naturen, som skildrar naturens under och bjuder på kära återseenden med Alfons Åberg, Lilla Anna och den lilla kaninen Obi. Böcker som tål att läsas om och om igen!

Vinnare av Svensk Bokkonst 2019!

Svensk Bokkonst har presenterat pristagarna för 2019. Bland dem finns Luftslott och synvillor av Björn Bergenholtz och Min syster är ett spöke av Lena Sjöberg.

Upptäck naturen och få syn på djuren, på riktigt!

Att det finns olika djur, det vet varenda kotte. Det finns älgar och rävar, gäddor och getingar, paddor och nyckelpigor, sälar, maskar, kråkor, fjärilar och många fler. Men hur får man se dem i verkligheten? Det vet Björn Bergenholtz som i en ny bok delar med sig av sina bästa tips.

”Måste alla böcker vara fyrkantiga?”

Luftslott och synvillor är en bok olik alla andra, både till innehåll och utförande. Ett snedskuret praktverk i stort format fyllt av tankeväckande bilder i Björn Bergenholtz omisskännliga stil.

Grattis Björn Bergenholtz! Vinnare av priset Din bok - Vårt val

Svenska Bokhandelsmedhjälpareföreningens årliga pris tilldelas Björn Bergenholtz bok Lejoparden.