bok

Skogens systrar Frosten

Petrus Dahlin

Författare

Peter Bergting

Illustratör

Beskrivning

2018-09-04
Svenska
9-12

Författare

Petrus Dahlin

Illustratör

Peter Bergting

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Skogens systrar

Publiceringsdatum

2018-09-04

Läsordning

6

Inläsare

Marie Richardson

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129713855

Recensioner

BTJ

"Petrus Dahlins berättelse fungerar bra som avslutande sjätte bok, här förklaras det varför flickorna lämnades i skogen och vilka mamman och pappan var. Extra plus för det fina stämningshöjande bokomslaget som lockar. Gott så." – Per Berg,

 

Den osynlige

Petrus Dahlin, Magnus Jonason

Den osynlige

 

 

Nyheter

De är nominerade till Crimetime Award

Greta Boström, Petrus Dahlin och Peter Bergting, har nominerats till Crimetime Award årets barndeckare 2023. Priset delas ut till en barnboksförfattare som skriver deckare eller spänning för barn 6–12 år. Nu kan du vara med och rösta! 

Dags för Den stora läsutmaningen 2023

Den stora läsutmaningen är tävlingen som uppmuntrar Sveriges fjärdeklassare att öka läskondisen. Målet är att engagera minst lika många som förra året när 30 000 tioåringar läste i snitt 20 minuter varje dag. Världens bästa klassresa till Astrid Lindgrens Vimmerby står på spel och det bjuds på ett peppande program hela höstterminen. Nu öppnar anmälan till Den stora läsutmaningen 2023!

Spännande och suggestivt om risken att hamna på glid

Vem är Aris nya vän egentligen? Och varför har Håken sådan makt över Aris? Petrus Dahlins hunsade förortskille tappar fotfästet i en berättelse med många lager, suggestivt tuschillustrerad av Peter Bergting.

Räddningsaktion för utrotningshotade spöken

Fart och fläkt, tokiga karaktärer, knäppa uppfinningar och massor av spöken! Duon bakom populära Kalle Skavank-böckerna är tillbaka. Nu kommer Petrus Dahlin och Sofia Falkenhem med en ny bokserie för lågstadieåldern: Spökräddarna.

Grande finale för fantasyserien om Filix Wood

Berättelsen om antihjälten Filix Woods och hans äventyr i den magiska världen, uppe bland trädkronorna, bjuder på spänning från första till sista sidan. I skuggornas våld är den tredje och avslutande boken i Petrus Dahlins fantasytrilogi för mellanåldern. Kommer Filix kunna rädda den hemliga världen?