Mamma Mu och Kråkan: Ett oslagbart radarpar!

2020-04-07

Foto av :

Illustratör: Sven Nordqvist
Mamma Mu och Kråkan tycker olika om det mesta, men de har väldigt roligt ihop! Nu kommer flera böcker om de omaka vännerna – från pekböcker till pysselböcker.


Kråkan säger AKTA! är en pekbok i kartong för de allra yngsta Mamma Mu-fansen och en uppföljare till den populära Kråkan säger INTE!
Mamma Mu vill klättra i träd, äta snö och balansera på en planka. Men Kråkan gillar inte Mamma Mus idéer. Han säger AKTA! Man kan ramla ner, man kan slå sig och man kan faktiskt få ont i magen. Läsålder: 0-3 år. 

Mamma Mu och Kråkan är en kapitelbok i nyutgåva, rikt illustrerad i färg. Perfekt högläsning för bilderboksläsarna som vill höra lite längre berättelser. Boken innehåller tolv fristående berättelser om Mamma Mu och Kråkan där vi bland annat får följa med Mamma Mu på biblioteket och åka tigertåg med Kråkan. Läsålder 3-6 år. 

Mamma Mu klättrar i träd är även den en kapitelbok i nyutgåva, rikt illustrerad i färg. Perfekt högläsning för bilderboksläsarna som vill höra lite längre berättelser. Boken innehåller tio fristående berättelser om de älskade vännerna där vi bland annat får klättra i träd, se på solnedgången och leka med Mamma Mu och Kråkan. Läsålder: 3-6 år.

Jag målar med Mamma Mu och Kråkan är en figurformad målarbok baserat på de populära böckerna om Mamma Mu och Kråkan. Med roliga och klassiska motiv att färglägga! Passar 0-3 år. 

Relaterat

Mamma Mu och Kråkan

Om boken

Va! ropade Kråkan. Vad är det där för krok?
Krok? sa Mamma Mu. Det är ingen krok. Det är en rak.
Kråkan himlade med ögonen. Han var tvungen att sätta sig.
Men de är ju en spik!
Ja, inte kan man ha en krok , sa Mamma Mu. Det är för läskigt. De kan ju fastna på den. Om man sätter maten på en krok, kan de ju få den i halsen. Det är ju livsfarligt för fiskarna.

Mamma Mu och Kråkan är två av våra mest älskade barnbokskaraktärer. Bilderböckerna om de omaka vännerna är storsäljande favoriter för både stora och små. Nu kommer de två kapitelböckerna om dem i nyutgåva, rikt illustrerade i färg. Perfekt högläsning för bilderboksläsarna som vill höra lite längre berättelser.

Kapitelböckerna om Kråkan och Mamma Mu består av fristående berättelser. De är fyllda av underfundigheter och klokskap, och precis som i bilderböckerna är det Sven Nordqvist som står för de humoristiska bilderna.

Följ med Mamma Mu på biblioteket och åk tigertåg med Kråkan i den här genomillustrerade kapitelboken med tolv fristående berättelser om Mamma Mu och Kråkan.

Jujja Wieslander, Sven Nordqvist, Sven Nordqvist

Mamma Mu och Kråkan

Relaterade artiklar

Mamma Mu och Kråkan för de minsta

Jujja Wieslanders och Sven Nordqvists Mamma Mu och Kråkan har varit barnfavoriter i över 30 år. Kråkan säger SEN! är en ny, underfundig berättelse för de allra yngsta läsarna.