bok

Här kommer Pontus!

Catarina Kruusval

Författare

Ann-Sofie Jeppson

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Beskrivning

2000-03-10
Svenska

Författare

Catarina Kruusval, Ann-Sofie Jeppson

Illustratör

Catarina Kruusval

Det här är den spännande historien om den busige lilla ponnyn Pontus. Läs också om Det går framåt, Pontus, två charmiga bilderböcker som lär ut hästkunskap till hela familjen och som nu finns i lågprisutgåva. Ann-Sofi Jeppsson har skrivit och Catarina Kruusval illustrerat.

Detaljer

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2000-03-10

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129648102

Antal Sidor

29

Höjd (mm)

260

Vikt (kg)

0.278

 

Barnens första visbok

Om boken

Bläddra, peka och sjung tillsammans!
Catarina Kruusvals klassiska vispekböcker har lästs och älskats av tusentals barn. Nu kommer de samlade i en härlig sångbok för de allra minsta. En samling med tolv klassiska barnvisor som alla kan sjunga med i: Ekorr’n satt i granen, Imse vimse spindel, Bä bä vita lamm och många fler. Massor av härligt färgglada bilder med mycket att titta på för små sångfåglar. Ett behändigt format som passar de allra yngsta och en perfekt present till dop eller namngivning.Finns även som utgåva med inbyggd ljudspelare under namnet Första visboken.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Barnens första visbok

 

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff