bok

Smultrondagar

En året runt bok

Kristina Digman

Författare

Beskrivning

2006-09-25
Svenska
6-9

Författare

Kristina Digman

Kristina Digmans bilder är små juveler. Hon skapar en betagande värld med personliga figurer och vackra scenerier. Och vilken naturkänsla - man riktigt känner blomdoften! En året-runt-kalender med gott om plats att skriva in födelsedagar, dagboksanteckningar och hågkomster. En utsökt evighetskalender för dagar att minnas!

Kristina Digman är illustratör med många olika uppdrag där hennes bilder skapar magi. Hon har gjort bilder till en lång rad böcker för barn, och 2005 tilldelades hon Elsa Beskow-plaketten.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2006-09-25

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129665727

Antal Sidor

128

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

195

Vikt (kg)

0.431

Bredd (mm)

175

 

Floras blommor

Om boken

Flora är ett naturbarn som lever nära både växter och djur. Här går hon på upptäcktsfärd och lär oss namnen på blommorna - hela trettio stycken. Flora vet allt om deras hemligheter och allt roligt man kan göra med dem!
En magisk och enkel faktabok. Boken följer årstiderna och avslutas med ett litet aktivitetsuppslag som passar förskolebarnen och deras föräldrar.

Miniböckerna vill man ha på direkten. Allihop! Behändiga att ge bort i present, att ta med på resan - ja, att alltid kunna bära med sig. Älskade bilderböcker har blivit nya, fina små läsjuveler.

Kristina Digman, Kristina Digman

Floras blommor

Relaterat