bok

Färglotto

Pernilla Stalfelt

Författare

Pernilla Stalfelt

Illustratör

Beskrivning

2009-08-21
Svenska
3-6

Författare

Pernilla Stalfelt

Illustratör

Pernilla Stalfelt

En härlig färgfest för alla nyfikna! Traditionellt lottospel.

Ett färgspel i sann Pernilla Stalfelt-anda från boken Färgerna. Rött är rött och grönt är grönt eller är det verkligen så?

I detta lottospel har du brickor med olika färger - vem vinner? 2-4 spelare, speltid ca 20 minuter. Från 4 år.
8 lottobrickor och 42 memobrickor.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2009-08-21

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129671421

Format

 

Förr och nu-boken

Om boken

Visste du att telefoner satt fast i väggen förr i tiden? Att det fanns tandborstar gjorda av fjädrar? Och att man använde myror när man skulle tvätta?
Följ med på en resa till förr i tiden tillsammans med Pernilla Stalfelt. Här berättar hon på sitt alldeles omisskännliga sätt om hur det kunde vara när din mormor var liten, när din pappa föddes och vad man hade för skor på medeltiden. Hur gjorde man innan tvättmaskinen fanns? Är robotdammsugaren verkligen lika effektiv som en kvast? Med mycket humor och berättarglädje skildras spännande historier och intressanta fakta om hur det kunde vara förr i tiden – och hur det ser ut idag. Det är roligt, knäppt, befriande och på största allvar.

Pernilla Stalfelt är mest känd för succéboken Bajsboken. Sedan debuten 1996 med Hårboken har Pernillas böcker väckt stor uppmärksamhet och förtjusning, både bland publik och press. Få kan som hon hantera svåra ämnen på ett begripligt och glädjefullt sätt och få sina läsare intresserade, roade och berörda.

I samma serie ingår även: Hårboken, Bajsboken, Dödenboken, Kärlekboken, Läskiga boken, Våldboken, Livetboken, Matboken och Tidenboken och Kissboken

Pernilla Stalfelt, Pernilla Stalfelt

Förr och nu-boken

 

Relaterat

Nyheter

Roligt, tokigt och intressant om förr i tiden

Hur gjorde man innan tvättmaskinen fanns? Är robotdammsugaren verkligen lika effektiv som en kvast? Med mycket humor och berättarglädje skildras spännande historier och intressanta fakta om hur det kunde vara förr i tiden – och hur det ser ut idag. Det är roligt, knäppt, befriande och på största allvar.

Kiss – nästan lika kul som bajs?

Äntligen kommer uppföljaren till Bajsboken! I Pernilla Stalfelts Kissboken får du veta vem som kan bajsa utan att kissa och vem som kan kissbajsa. Det är roligt, knäppt, befriande – och förstås på största allvar.