bok

Julias djur: Du kan hoppa!

Mymi Doinet

Författare

Mélanie Allag

Illustratör

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2013-01-14
Svenska
6-9

Författare

Mymi Doinet

Illustratör

Mélanie Allag

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Den stackars hästen har skadat benet och är så ledsen för att den inte längre kan tävla. Men Julia förstår att det inte bara är benet som gör ont. Hästen är rädd att bli skickad till korvfabriken om den inte är snabbast på galoppbanan. Vilken tur att Julia märker att hästen är en hejare på att hoppa! Tillsammans flyger de snart över höga hinder och hamnar återigen överst på prispallen.

Julia är en tjej med en alldeles särskild förmåga, hon kan prata med djur. I varje bok blir hon vän med ett djur som på ett eller annat sätt behöver hennes hjälp. Som tack får hon följa med på äventyr till världens alla hörn.

Julias djur är en serie charmiga berättelser med retro-inspirerade illustrationer. I slutet av varje bok finns ett faktaspäckat uppslag där nyfikna läsare kan lära sig mer om djuret i just den boken.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originaltitel

Les Animaux de Lou - Vole, Petit Galop!

Originalspråk

Franska

Översättare

Helena Stedman

Serier

Lättläst

Publiceringsdatum

2013-01-14

Läsordning

0

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129685725

Antal Sidor

35

Ryggbredd (mm)

8

Höjd (mm)

216

Vikt (kg)

0.183

Bredd (mm)

150

 

Julias djur: Du är inte ensam!

Om boken

Julia har vunnit en resa till Nordpolen, och tillsammans med sin nya kompis Nanook ger hon sig ut på upptäcktsfärd i en kajak. Ensam på ett isflak hittar de en isbjörn som kommit bort från sin mamma. Hur ska de få med sig isbjörnsungen hem? Och hur ska de själva förresten hitta hem, när det har börjat blåsa upp till storm ute på havet?Julia är en tjej med en alldeles särskild förmåga - hon kan prata med djur. I varje bok blir hon vän med ett djur som på ett eller annat sätt behöver hennes hjälp. Som tack får hon följa med på äventyr till världens alla hörn. I slutet av varje bok finns ett faktaspäckat uppslag där nyfikna läsare kan lära sig mer om djuret i just den boken.

Mymi Doinet, Mélanie Allag

Julias djur: Du är inte ensam!

 

 

Relaterat