bok

Lilla spöket Laban får en lillasyster

Inger Sandberg

Författare

Lasse Sandberg

Illustratör

Inbunden

Ändra format

Beskrivning

2017-03-07
Svenska
0-3

Författare

Inger Sandberg

Illustratör

Lasse Sandberg

Formgivare omslag

Emilie Crispin Ekström

Lilla Spöket Laban och hans busiga lillasyster Labolina är barnbokskaraktärer som passar de allra minsta. Nu ges pekböckerna om dem ut på nytt i lite större format och med ny design.

Kommer våren 2017:
Lilla Spöket Laban får en lillasyster
Labolinas snubbeldag

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Serie

Laban och Labolina

Publiceringsdatum

2017-03-07

Produktion

Papper

Arctic Matt

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129698893

Antal Sidor

40

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

176

Vikt (kg)

0.184

Bredd (mm)

175

Recensioner

”Deras suveräna bildteknik gör att det blir både pedagogiskt och spännande att läsa tillsammans med det lilla barnet. Interaktiviteten, att barnets eget ljudhärmande kan vara en del i läsningen, lyfter boken. Bild och text följer varandra mycket väl.”/BTJ

”Jag välkomnar denna nya upplaga! Helhetsbetyg: 4.”

 

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

Inger Sandberg, Lasse Sandberg, Lasse Sandberg

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

Tre berättelser om Lilla Anna

Om boken

Tre roliga berättelser om Lilla Anna och Långa farbrorn – i en bok!Lilla Anna är påhittig och klok. Tillsammans med sin vän Långa farbrorn hittar hon på allt möjligt kul! I den här samlingsvolymen kan du läsa tre av de bästa berättelserna om Lilla Anna. Vi får följa med på ett fantastiskt undervattensäventyr när Lilla Anna ska hjälpa Långa farbrorn att hitta hans fina gröna hatt som är spårlöst försvunnen. Och så får vi se vad som händer när Lilla Anna planterar några märkliga frön som Långa farbrorn har hittat – det växer upp en hel djungel i hennes hus! Till sist får vi vara med och leta efter Lilla Annas hund som sprungit bort. Var kan den vara?En härligt tjock och matig bok av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg. Samlingsvolymen innehåller: Var är Långa farbrorns hatt? Var är Lilla Annas hund? Lilla Anna och de mystiska fröna

Inger Sandberg, Lasse Sandberg

Tre berättelser om Lilla Anna

 

 

Relaterat

Nyheter

Tre berättelser om Lilla Spöket Laban – i en bok!

Sveriges mest älskade spöke är tillbaka i en härligt tjock och matig samlingsvolym av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg. Alldeles lagom läskig för små spökfantaster.

Älskad tidlös klassiker i nytryck

En älskad och tidlös bilderboksklassiker av Inger och Lasse Sandberg, nu i efterlängtad nyutgåva med restaurerade bilder. Lilla Anna tillhör en av våra allra mest kända barnbokskaraktärer och här får vi följa med henne och Långa Farbrorn ut på havet.

Inger Sandberg fyller 90 år och firas med en fin samlingsvolym

Den 2 augusti fyller Inger Sandberg 90 år och lagom till födelsedagen utkommer en vacker samlingsvolym med utvalda favoriter ur Inger och Lasse Sandbergs stora sagoskatt.

Boktips till alla som har, ska få, eller längtar efter ett syskon

Att få en liten syster eller bror står högt på många barns önskelista. Men hur blir det egentligen när syskonet väl kommer?