bok

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter

J.K. Rowling

Författare

Steve Kloves

Författare

Inbunden

Ändra format

Beskrivning

2022-07-15
Svenska
9-12

Författare

J.K. Rowling, Steve Kloves

Professor Albus Dumbledore vet att Gellert Grindelwald, den mäktiga mörka trollkarlen, är på väg att ta kontroll över den magiska världen. Då Dumbledore inte kan stoppa honom på egen hand tar han hjälp av magizoologen Newt Scamander att leda en djärv grupp av trollkarlar, häxor och en modig mugglarbagare på ett livsfarligt uppdrag. De stöter på gamla och nya vidunder och kommer i närkamp med Grindelwalds allt större följarskara. Men med så mycket satt på spel, hur länge kan Dumbledore stå vid sidan och titta på?

Den tredje boken om Newt Scamander och hans vidunder består av filmmanuset samt unikt bakom kulisserna-material och kommentarer från David Yates, David Hayman, Jude Law, Eddie Redmayne, Colleen Atwood, med flera.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originaltitel

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Originalspråk

Engelska

Översättare

Åsa Kempe

Serie

Fantastiska vidunder

Publiceringsdatum

2022-07-15

Läsordning

3

Produktion

Papper

Munken Print Cream

Miljömärkning

Ja

Produktdetaljer

ISBN

9789129740783

Antal Sidor

300

Format

Inbunden

 

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter

Om boken

Professor Albus Dumbledore vet att Gellert Grindelwald, den mäktiga mörka trollkarlen, är på väg att ta kontroll över den magiska världen. Då Dumbledore inte kan stoppa honom på egen hand tar han hjälp av magizoologen Newt Scamander att leda en djärv grupp av trollkarlar, häxor och en modig mugglarbagare på ett livsfarligt uppdrag. De stöter på gamla och nya vidunder och kommer i närkamp med Grindelwalds allt större följarskara. Men med så mycket satt på spel, hur länge kan Dumbledore stå vid sidan och titta på?Den tredje boken om Newt Scamander och hans vidunder består av filmmanuset samt unikt bakom kulisserna-material och kommentarer från David Yates, David Hayman, Jude Law, Eddie Redmayne, Colleen Atwood, med flera.

J.K. Rowling, Steve Kloves

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter

 

Relaterat