bok

Dyk i

Kate Cann

Författare

Beskrivning

2006-09-05
12-15

Författare

Kate Cann

Första delen i trilogin om den fantastiska första kärleken. Colette är 16 år och drömmer på avstånd om den snygga killen som brukar träna simning samtidigt som henne. Lyckan är total när han blir intresserad av henne! Men det visar sig snart att de två har helt olika syn på det där med sex... Första kärleken kan var besvärlig. Speciellt om man som Colette har en envis feminist till mamma och är kär i stans snyggaste kille... En rolig och obeskrivligt underbar bok om ung kärlek. Cate Cann har lyckats med konststycket att skriva en obeskrivligt underbar bok om ung kärlek. Dyk i är inte bara sanslöst rolig ? på ett överraskande klokt vis stärker den också alla stackars vilsna, förälskade själar. Mycket tack vare Colettes vilda, smällfeta, outhärdligt pinsamma och vrålfeministiska mamma, en oförglömlig karaktär som man inte kan annat än älska! När Dyk i kom ut i England fick den lysande recensioner, och det ropades efter en fortsättning: ?Hur ska det gå för Colette och hennes Art?! Vi måste får veta!? Så fortsättning följer... Andra delen i trilogin heter Djupt vatten och den tredje Över ytan. Översättning: Ann Margret Forsström.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

Diving in.

Originalspråk

Engelska

Översättare

Ann Margret Forsström

Publiceringsdatum

2006-09-05

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789185227075

Antal Sidor

208

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

180

Vikt (kg)

0.117

Bredd (mm)

110

 

Släppa taget

Om boken

Tre tonårstjejer
Tre månader i Grekland
Kan det bli bättre? Att åka på semester med sin pojkvän borde vara underbart. Bara du och han, ensamma. Massor av tid ihop, sol och bad - rena himmelriket! Så vad gör du när han istället vill att du ska följa med honom och hans killkompisar och campa? Dumpar honom! När Kelly kommer till Grekland med Jade och Sara vet hon att hon har fattat rätt beslut. Huset är underbart, havet och solen fantastiska och friheten gör henne yr. Dagarna verkar oändliga, och nätterna … Det är helt enkelt helt perfekt! Ända tills en bil med fem bekanta killar i dyker upp … Sol, sand och bad, längtan, svartsjuka och kärlek. Och framför allt - om att få nya oväntade vänner och att stå upp för den man är, oavsett vad andra tycker!

Kate Cann

Släppa taget

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet