bok

Stålar

Första boken om Rich

Kate Cann

Författare

Beskrivning

2003-03-03
12-15

Författare

Kate Cann

Pengar = frihet, makt, tjejer, stil, prylar, sex. Nu kommer första boken om Rich!

Rich är trött på att aldrig ha några pengar. Han har samma gamla kläder på sig jämt och tjejen han gillar är helt ointresserad. Men när lyckan plötsligt ler och han får extraknäck på en reklambyrå börjar pengarna trilla in. Och med pengarna kommer allting annat. Rich har flyt och ingenting kan stoppa honom.

Tjejernas favoritförfattare Kate Cann är tillbaka med en ny trilogi. Det är tuffare och coolare än förut, den har allt: romantik, spänning och humor - och karaktärer som gör avtryck.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

Hard Cash

Originalspråk

Svenska

Översättare

Olov Hyllienmark

Publiceringsdatum

2003-03-03

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789188879158

Antal Sidor

320

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

195

Vikt (kg)

0.497

Bredd (mm)

132

 

Släppa taget

Om boken

Tre tonårstjejer
Tre månader i Grekland
Kan det bli bättre? Att åka på semester med sin pojkvän borde vara underbart. Bara du och han, ensamma. Massor av tid ihop, sol och bad - rena himmelriket! Så vad gör du när han istället vill att du ska följa med honom och hans killkompisar och campa? Dumpar honom! När Kelly kommer till Grekland med Jade och Sara vet hon att hon har fattat rätt beslut. Huset är underbart, havet och solen fantastiska och friheten gör henne yr. Dagarna verkar oändliga, och nätterna … Det är helt enkelt helt perfekt! Ända tills en bil med fem bekanta killar i dyker upp … Sol, sand och bad, längtan, svartsjuka och kärlek. Och framför allt - om att få nya oväntade vänner och att stå upp för den man är, oavsett vad andra tycker!

Kate Cann

Släppa taget

Relaterat