bok

Flytta in

Andra boken om Rich

Kate Cann

Författare

Beskrivning

2004-03-05

Författare

Kate Cann

I andra boken om Rich har han flyttat hemifrån, till en häftig vindsvåning, där han får känna på det fria livet - utan jobbiga föräldrar som ställer krav. Han är fortfarande kär i Portia, en tjej som egentligen inte alls är hans typ, men hon är helt oemotståndlig och han är beredd att offra allt, bara han får henne. Fast när Bonny plötsligt dyker upp utanför hans dörr är det dags att omvärdera vad som är viktigt och inte.

Tjejernas favoritförfattare Kate Cann är tillbaka. Det är tuffare och coolare än förut, böckerna har allt: romantik, spänning och humor - och karaktärer som gör avtryck. Flytta in är helt omöjlig att sluta läsa.

"Det rappa berättartempot och det enkla men varierade språket gör boken lättillgänglig. /.../ Många kommer att längta efter att nästa del i serien översätts!"
BTJ om Stålar

"En hjälp för framtida relationer."
BTJ om Djupt vatten

"Omöjligt att släppa boken!"
Kristianstadbladet om Göra slut

Översättning av Katarina Jansson

Detaljer

Bokinformation

Originaltitel

Shacked Up

Originalspråk

Svenska

Översättare

Katarina Jansson

Serie

Rich

Publiceringsdatum

2004-03-05

Läsordning

2

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789188879387

Antal Sidor

336

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

195

Vikt (kg)

0.506

Bredd (mm)

132

 

Släppa taget

Om boken

Tre tonårstjejer
Tre månader i Grekland
Kan det bli bättre? Att åka på semester med sin pojkvän borde vara underbart. Bara du och han, ensamma. Massor av tid ihop, sol och bad - rena himmelriket! Så vad gör du när han istället vill att du ska följa med honom och hans killkompisar och campa? Dumpar honom! När Kelly kommer till Grekland med Jade och Sara vet hon att hon har fattat rätt beslut. Huset är underbart, havet och solen fantastiska och friheten gör henne yr. Dagarna verkar oändliga, och nätterna … Det är helt enkelt helt perfekt! Ända tills en bil med fem bekanta killar i dyker upp … Sol, sand och bad, längtan, svartsjuka och kärlek. Och framför allt - om att få nya oväntade vänner och att stå upp för den man är, oavsett vad andra tycker!

Kate Cann

Släppa taget

 

Relaterat