bok

Flytta in

Andra boken om Rich

Kate Cann

Författare

Beskrivning

2004-03-05

Författare

Kate Cann

I andra boken om Rich har han flyttat hemifrån, till en häftig vindsvåning, där han får känna på det fria livet - utan jobbiga föräldrar som ställer krav. Han är fortfarande kär i Portia, en tjej som egentligen inte alls är hans typ, men hon är helt oemotståndlig och han är beredd att offra allt, bara han får henne. Fast när Bonny plötsligt dyker upp utanför hans dörr är det dags att omvärdera vad som är viktigt och inte.

Tjejernas favoritförfattare Kate Cann är tillbaka. Det är tuffare och coolare än förut, böckerna har allt: romantik, spänning och humor - och karaktärer som gör avtryck. Flytta in är helt omöjlig att sluta läsa.

"Det rappa berättartempot och det enkla men varierade språket gör boken lättillgänglig. /.../ Många kommer att längta efter att nästa del i serien översätts!"
BTJ om Stålar

"En hjälp för framtida relationer."
BTJ om Djupt vatten

"Omöjligt att släppa boken!"
Kristianstadbladet om Göra slut

Översättning av Katarina Jansson

Detaljer

Bokinformation

Originaltitel

Shacked Up

Originalspråk

Svenska

Översättare

Katarina Jansson

Publiceringsdatum

2004-03-05

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789188879387

Antal Sidor

336

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

195

Vikt (kg)

0.506

Bredd (mm)

132

 

Släppa taget

Om boken

Tre tonårstjejer
Tre månader i Grekland
Kan det bli bättre? Att åka på semester med sin pojkvän borde vara underbart. Bara du och han, ensamma. Massor av tid ihop, sol och bad - rena himmelriket! Så vad gör du när han istället vill att du ska följa med honom och hans killkompisar och campa? Dumpar honom! När Kelly kommer till Grekland med Jade och Sara vet hon att hon har fattat rätt beslut. Huset är underbart, havet och solen fantastiska och friheten gör henne yr. Dagarna verkar oändliga, och nätterna … Det är helt enkelt helt perfekt! Ända tills en bil med fem bekanta killar i dyker upp … Sol, sand och bad, längtan, svartsjuka och kärlek. Och framför allt - om att få nya oväntade vänner och att stå upp för den man är, oavsett vad andra tycker!

Kate Cann

Släppa taget

Relaterat

Zeina & Nalle och det hemligaste

Om boken

Zeina & Nalle har hunnit börja åttan och blivit tillsammans i den tredje delen av den populära serien. Med stor lyhördhet för jargong och tonläge skildras händelserna ömsom ur Zeinas, ömsom ur Nalles perspektiv. Zeina och Nalle har inlett ett passionerat förhållande. Nyförälskade och heta upptäcker de varandra på alla hemliga sätt. I mer än en månad är de tillsammans i ett enda långt lyckorus. Men en morgon vaknar Zeina och känner sig som värsta gifta hustrun. "Vad håller jag på med? Han är ju en jättefin grabb och han hånglar som en tiopoängare minst. Men ändå känns det jobbigt. Det kryper i mig när jag tänker på att jag ska träffa honom i morgon igen." Bästisen Olga föreslår att hon ska prova att hångla lite med andra killar för att kolla om de känns bättre än Nalle. Zeina passar på när det blir disco. Nalle är på släktmiddag och kan inte ta skada av det. Tror hon . "Jag gömde mig i alla mörka hörn jag såg på discot. När Zeina närmade sig mitt håll försvann jag diskret. Efter en timme såg jag henne pussa en kille. En okänd kille från en annan skola. Mitt hjärta dog och skrumpnade. Det tog 32 minuter. Då pussade Zeina en ny kille. Jag ville dö. Jag ville skrika." Den tredje boken om Zeina och Nalle är full av humor, skola, pirriga känslor och trevande fingrar, men också sorgen när ingenting blir som man tänkt sig. Sörens & Anders böcker läses och älskas av massor av barn och ungdomar. Deras böcker har haft stor betydelse, inte minst för de mindre läsvana. Varje åldersgrupp har sin figur att identifiera sig med. Serien om Zeina & Nalle kan läsas med precis lika stor behållning av både tjejer och killar. Andra böcker om Zeina & Nalle: Zeina & Nalle (2002) Zeina & Nalle och kärleken (2003) Zeina & Nalle och det hemligaste (2004)

Sören Olsson, Anders Jacobsson

Zeina & Nalle och det hemligaste