bok

Sex veckor

Kate Cann

Författare

Beskrivning

2008-04-08
Unga vuxna

Författare

Kate Cann

Chloe är nästan besatt av Davinia - hon är allting som Chloe själv skulle vilja vara. Självklart blir hon överlycklig när hon blir medbjuden på Davinias "trista" familjesemester på en paradisö. Men hur väl känner de två tjejerna egentligen varandra? Snart upptäcker Chloe att hennes bästa vän är någon annan än hon trott. Men Chloe kan inte lämna ön, det är flera veckor kvar av semestern och hon måste klara sig själv. Och självklart kommer drömprinsen i hennes väg, fast det verkar som om han avskyr henne ...

En härlig bladvändar-chicklit om relationer, vänskap och förändring.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

Unga vuxna

Originaltitel

Sea Change

Originalspråk

Engelska

Översättare

Benedicte Callert

Publiceringsdatum

2008-04-08

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789173710220

Antal Sidor

304

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

201

Vikt (kg)

0.47

Bredd (mm)

140

 

Släppa taget

Om boken

Tre tonårstjejer
Tre månader i Grekland
Kan det bli bättre? Att åka på semester med sin pojkvän borde vara underbart. Bara du och han, ensamma. Massor av tid ihop, sol och bad - rena himmelriket! Så vad gör du när han istället vill att du ska följa med honom och hans killkompisar och campa? Dumpar honom! När Kelly kommer till Grekland med Jade och Sara vet hon att hon har fattat rätt beslut. Huset är underbart, havet och solen fantastiska och friheten gör henne yr. Dagarna verkar oändliga, och nätterna … Det är helt enkelt helt perfekt! Ända tills en bil med fem bekanta killar i dyker upp … Sol, sand och bad, längtan, svartsjuka och kärlek. Och framför allt - om att få nya oväntade vänner och att stå upp för den man är, oavsett vad andra tycker!

Kate Cann

Släppa taget

Relaterat

Handbok för superhjältar 9

Om boken

Riktiga vänner sviker inte.
Det har nog aldrig varit så lugnt och stilla i Rosenhill som nu. Det värsta som händer är att någon spelar för hög musik eller glömmer vattna blommorna. Röda Masken och de andra superhjältarna använder tiden till att öva på sina superkrafter och tävla mot varandra. Lisa gillar killarna och hon är deras naturliga ledare.Men så en dag ser Lisa en tjej som hon aldrig sett förut. Hon är i samma ålder som Lisa, men hon går inte i deras skola. Snart dyker tjejen upp på de mest oväntade ställen. Hon sitter på hustak och dinglar med benen och verkar fullständigt orädd. Hon är tuffare och modigare än någon Lisa mött. Vem är hon? Och skulle hon och Lisa kanske kunna bli vänner?Böckerna om Röda Masken har sedan 2017 toppat topplistorna över både mest köpta och mest lånade barnböckerna i Sverige. Det är fartfyllda, färgstarka och spännande berättelser − med en hjältinna som man bara måste älska! Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Det här är böcker som kan få den mest ovilliga läsare att sträckläsa - och framför allt att vilja fortsätta läsa.

Elias Våhlund, Agnes(Agnieszka) Våhlund, Agnes Våhlund

Handbok för superhjältar 9