bok

Dagboken

Laura Trenter

Författare

Katrin Jakobsen

Illustratör

Beskrivning

2005-09-07
Svenska
9-12

Författare

Laura Trenter

Illustratör

Katrin Jakobsen

I Dagboken, den fristående fortsättningen på Fotoalbumet, firar Gilbert och Linn jul på en segelbåt i St Barth i Västindien. Gilbert tycker inte att det är så kul, dessutom är det något mystiskt med Micke, Gilberts mammas nya kille, men han kan inte komma på vad ... En rafflande historia om smugglare, sjörövare och försvunna skatter.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2005-09-07

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789185243228

Antal Sidor

256

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.486

Bredd (mm)

150

Recensioner

Pressröster om Dagboken

"Detta är en fortsättning på Fotoalbumet och även denna bok är superbra!" (Fem stjärnor) Kamratposten "Klassisk pusseldeckare. Laura Trenter har fått till en riktig bladvändare!" Sydsvenska Dagbladet"Boken är väldigt spännande." (Fyra stjärnor) Ica-Kuriren

 

Puman

Om boken

En ny slags berättelse av spänningens mästare. Det är ingen deckare den här gången utan det är mystiskt, märkligt och oförklarligt. Men, som vanligt, är det mycket spännande.

På nätterna händer något märkligt. En puma dyker plötsligt upp och hämnas, till exempel attackerar den skolans mobbargäng. Och vad har den med Sanna att göra? Och Sannas döda mamma, inte kan väl hon komma tillbaka?

Laura Trenter är barnens favoritförfattare, hennes böcker har allt: spänning, realism och fantastiska händelser, händelser som alltid lojalt skildras ur barnens perspektiv - ofta är hon inte nådig mot vuxenvärldens oförståelse för barnens upplevelser. Hennes böcker är fulla av gåtor och spännande trådar, alltid så trovärdigt och realistiskt att det skulle kunnat vara på riktigt. Och framför allt, de är så lätta att läsa.

Laura Trenter

Puman

 

Relaterat