bok

Var är lilla Annas hund?

Inger Sandberg

Författare

Lasse Sandberg

Illustratör

Beskrivning

2002-01-01
Svenska
0-3

Författare

Inger Sandberg

Illustratör

Lasse Sandberg

Lilla Anna känner sig ensam. Var finns hennes lilla hund? Hon måste hitta honom, så kan han hjälpa henne att nosa reda på Långa Farbrorn... Detta är en av paret Sandbergs alla underbara böcker om lilla Anna och Långa farbrorn. Den utkom första gången 1972.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2002-01-01

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129659481

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

218

Vikt (kg)

0.223

Bredd (mm)

175

 

Laban och Labolina letar efter former

Om boken

Triangel, cirkel eller rektangel? Leta efter former med Laban och Labolina!
Långt ner i slottet Gomorronsols källare bodde en häxa. Det var spännande hos Häxan, tyckte Laban och Labolina, hon bryggde alltid mystiska trolldrycker i sin stora kittel. Men en dag när häxan skulle laga sitt fantastiska formfluff, upptäckte hon att alla ingredienser var slut! ”Vilken tur att ni kom”, sa Häxan till Laban och Labolina. ”Kan ni hjälpa mig att hitta alla former som ska vara i kitteln?”Lär med Laban är nyskrivna och nytecknade berättelser baserade på Inger och Lasse Sandbergs älskade karaktärer. Böckerna har ett pedagogiskt upplägg som knyter an till förskolans läroplan, samtidigt som de är roliga att läsa tillsammans. Språkutvecklande och kul för 2-4-åringarna!Cecilia Bross är utbildad förskollärare och skriver både humoristiskt och pedagogiskt för de minsta. De nya bilderna av serieskaparen Hanna Strömberg tar de klassiska karaktärerna in i 2020-talet.

Inger Sandberg, Cecilia Bross, Lasse Sandberg, Hanna Strömberg

Laban och Labolina letar efter former

 

Relaterat

Nyheter

Vi minns Inger Sandberg

”En ikon i barnbokssverige har gått ur tiden”, säger förläggaren Rebecka Wolff.

Tre berättelser om Lilla Spöket Laban – i en bok!

Sveriges mest älskade spöke är tillbaka i en härligt tjock och matig samlingsvolym av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg. Alldeles lagom läskig för små spökfantaster.

Älskad tidlös klassiker i nytryck

En älskad och tidlös bilderboksklassiker av Inger och Lasse Sandberg, nu i efterlängtad nyutgåva med restaurerade bilder. Lilla Anna tillhör en av våra allra mest kända barnbokskaraktärer och här får vi följa med henne och Långa Farbrorn ut på havet.

Inger Sandberg fyller 90 år och firas med en fin samlingsvolym

Den 2 augusti fyller Inger Sandberg 90 år och lagom till födelsedagen utkommer en vacker samlingsvolym med utvalda favoriter ur Inger och Lasse Sandbergs stora sagoskatt.