bok

Lilla Spöket Laban - Pussel och citat

Pusselbok. 5 pussel med 9 bitar i varje

Inger Sandberg

Författare

Beskrivning

2010-09-02
Svenska
3-6

Författare

Inger Sandberg

Pussla ihop bilder ur Lilla Spöket Labans värld. Fem stycken 9-bitars pussel med välkända Labanmotiv i ett roligt format som ser ut som en bilderbok.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-09-02

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129675405

Format

 

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

Om boken

Varje jul önskar sig slottet Gomorronsols kung och drottning bara snälla barn i julklapp. Och Spökmamman och Spökpappan önskar sig hemska barn. Men i år har prins Bus och prinsessan Busan, Spöket Laban och hans lillasyster Labolina bestämt sig för någonting nytt. De ska göra fantastiska överraskningsjulklappar till sina mammor och pappor! Hemliga personer på slottet ger dem hemlig hjälp.

Inger Sandberg, Lasse Sandberg, Lasse Sandberg

Är det jul nu igen? sa Lilla Spöket Laban

Relaterat

Nyheter

Tre berättelser om Lilla Spöket Laban – i en bok!

Sveriges mest älskade spöke är tillbaka i en härligt tjock och matig samlingsvolym av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg. Alldeles lagom läskig för små spökfantaster.

Älskad tidlös klassiker i nytryck

En älskad och tidlös bilderboksklassiker av Inger och Lasse Sandberg, nu i efterlängtad nyutgåva med restaurerade bilder. Lilla Anna tillhör en av våra allra mest kända barnbokskaraktärer och här får vi följa med henne och Långa Farbrorn ut på havet.

Inger Sandberg fyller 90 år och firas med en fin samlingsvolym

Den 2 augusti fyller Inger Sandberg 90 år och lagom till födelsedagen utkommer en vacker samlingsvolym med utvalda favoriter ur Inger och Lasse Sandbergs stora sagoskatt.