bok

Min egen bok

Barbro Lindgren

Författare

Eva Eriksson

Illustratör

Beskrivning

2014-03-20
Svenska
0-3

Författare

Barbro Lindgren

Illustratör

Eva Eriksson

Formgivare omslag

Emilie Crispin Ekström

Hur lång var baby efter en månad? Hur firades den första julen?
När baby kommer hem från BB är det roligt att försöka bevara minnen av alla nya små framsteg. Med hjälp av den här boken blir det verkligen av.
Boken tar också upp roliga "första-händelser" som utflykter, mat och dryck - och när allt gick på tok. Det finns också sidor för att anteckna vikt, längd och vaccinationer. Allt åtföljt av Eva Erikssons underbara bilder ur de klassiska Max-böckerna. En perfekt present att köpa till den egna babyn, som födelsepresent eller dopgåva.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2014-03-20

Läsordning

0

Produktion

Papper

Lucky bird

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129691542

Antal Sidor

45

Ryggbredd (mm)

29.46

Höjd (mm)

241

Vikt (kg)

0.507

Bredd (mm)

238

Format

Spiral

 

Kommer tigrar

Om boken

Loranga, Masarin och Dartanjang finns nu äntligen även för de små läsarna!

Kommer bilen?
Kommer åska?

Kommer tigrar!
Masarin rädd
Loranga glad


Kommer tigrar och Dartanjang sjuk är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format. Bilderna är gjorda av Sara Olausson som även står bakom de hyllade seriealbumen om Loranga och texten är skriven i samarbete mellan Sara Olausson och Barbro Lindgren.

Barbro Lindgren, Sara Olausson, Sara Olausson

Kommer tigrar

 

Relaterat

Nyheter

Loranga, Masarin & Dartanjang för de yngsta

Dartanjang sjuk och Kommer tigrar är underbara småbarnsböcker i samma anda som de älskade böckerna om Max! Med korta meningar, färgstarka illustrationer och mitt i prick-humor får vi äntligen möta de underbart knasiga favoriterna Loranga, Masarin och Dartanjang i ett helt nytt format.

Gnistrande julmagi med Astrid Lindgren

Äntligen finns alla Astrids mest älskade julberättelser i en vacker samlingsvolym! Kom i stämning med Pippi, Madicken, Emil och alla de andra favoritfigurerna. Boken är lite av en smällkaramell med klassiska färgillustrationer av bland andra Ilon Wikland, Björn Berg, Ingrid Vang Nyman och Eva Eriksson.

Två bilderboksgiganter gör bok om den första kärleken

Barbro Lindgren och Eva Eriksson har tillsammans skapat några av våra största bilderboksklassiker. Vi är många som skrattat med Max, njutit av den vilda bebins äventyr och gråtit floder till Andrejs längtan. Boken om Juan och Rosalia är deras första gemensamma bok på många år.

Två nyheter i Rabén & Sjögrens klassikerserie!

I år fyller Pija Lindenbaums älskade Gittan 20 år. Och Barbro Lindgrens och Eva Erikssons vilda bebi fyller 40. Det firar vi med nyutgåvor av de första böckerna som en del i vår klassikerserie!

Barbro Lindgren tilldelas kunglig medalj

Barbro Lindgren får H.M Konungens medalj av 12:e storleken i högblått band för framstående insatser som författare.