bok

Airhead

Meg Cabot

Författare

Beskrivning

2010-06-11
Svenska
12-15

Författare

Meg Cabot

När Em vaknar upp efter en månad i koma, känns det som om hon har blivit någon annan. Och det otroliga är - det har hon ...

Emerson Watts ville inte ens gå på SoHo Stark Megastores nya stjärnspäckade öppningskväll. Men någon måste se efter hennes syster, Frida, som avgudar den engelska pulshöjaren Gabriel Luna som ska sjunga och skriva autografer där, tillsammans med affärskedjans nya "ansikte", tonåriga supermodellen Nikki Howard.

Men en olycka ändrar livet som Em Watts, den ständiga pojkflickan, aldrig partyprinsessa, känner det för alltid. Hon upphör plötsligt vara sig själv. Bokstavligen.

Meg Cabot lyckas som alltid få läsaren fast från första sidan. Tempot är högt och karaktärerna trovärdiga - fansen kommer inte att bli besvikna.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Språk

Svenska

Originaltitel

Airhead

Originalspråk

Engelska

Översättare

Maria Holst

Publiceringsdatum

2010-06-11

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129672534

Antal Sidor

291

Ryggbredd (mm)

24

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.412

Bredd (mm)

142

Recensioner

ettrumavord.blogspot.com

”Även här kryllar det av humor och spänning”

"Airhead heter Meg Cabots nya serie som kommer i snygg förpackning. Den riktigt utstrålar glamour och har blivit en ny favorit bland alla som läst En prinsessas dagbok och Cabots andra böcker. Även här kryllar det av humor och spänning. Andra delen Att vara Nikki kom ut i september och det ska bli tre delar.Kan även rekommenderas i den engelska upplagan som definitivt piggar upp engelskahyllan."

 

Jagad

Om boken

När Robert kommer till vårdcentralen tror han att han bara ska genomgå en rutinundersökning för sitt magont. Men när läkarna för ner gastroskopiverktygen i magen på honom förstår de inte längre vad de ser. Plastgrejer. Silvertrådar. Metalldelar som rör på sig. Naken, bedövad och utlämnad hör Robert läkarnas chockade kommentarer: "Vad i helvete är det här?"
Så börjar Roberts tillvaro på rymmen. Han måste försöka att få reda på exakt vem - och exakt vad - han är.

Våldsamt spännande action, perfekt att sätta i händerna på läsovilliga tonårskillar. Men under bladvändarspänningen finns även en existentiell udd - vad är det egentligen som gör en människa till en människa?

Meg Cabot, Kevin Brooks, Maggie Stiefvater

Jagad

Relaterat