bok

Airhead

Meg Cabot

Författare

Beskrivning

2010-06-16
Svenska
12-15

Författare

Meg Cabot

När Em vaknar upp efter en månad i koma, känns det som om hon har blivit någon annan. Och det otroliga är - det har hon ...

Emerson Watts ville inte ens gå på SoHo Stark Megastores nya stjärnspäckade öppningskväll. Men någon måste se efter hennes syster, Frida, som avgudar den engelska pulshöjaren Gabriel Luna som ska sjunga och skriva autografer där, tillsammans med affärskedjans nya "ansikte", tonåriga supermodellen Nikki Howard.

Men en olycka ändrar livet som Em Watts, den ständiga pojkflickan, aldrig partyprinsessa, känner det för alltid. Hon upphör plötsligt vara sig själv. Bokstavligen.

Meg Cabot lyckas som alltid få läsaren fast från första sidan. Tempot är högt och karaktärerna trovärdiga - fansen kommer inte att bli besvikna.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

Airhead

Originalspråk

Engelska

Översättare

Maria Holst

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-06-16

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129672534

Antal Sidor

291

Ryggbredd (mm)

24

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.412

Bredd (mm)

142

Recensioner

ettrumavord.blogspot.com

”Även här kryllar det av humor och spänning”

"Airhead heter Meg Cabots nya serie som kommer i snygg förpackning. Den riktigt utstrålar glamour och har blivit en ny favorit bland alla som läst En prinsessas dagbok och Cabots andra böcker. Även här kryllar det av humor och spänning. Andra delen Att vara Nikki kom ut i september och det ska bli tre delar.Kan även rekommenderas i den engelska upplagan som definitivt piggar upp engelskahyllan."

 

Allie Finkles regler för tjejer - Utflykten

Om boken

Regel nr 9. Se ALLTID till att din lillebror inte gör några dumheter.

Regel nr 10. Det är taskigt att säga att nån ser ut som en pudel. Ja, om det inte är en pudel förstås.

Regel nr: 11. Om du inte kan säga nåt trevligt, håll bara tyst. Verkligen.

Allie Finkle, den tioåriga tjejen som älskar regler, är tillbaka! Det är dags för hennes första skolutflykt och hon är rätt upprymd. Bara att få åka buss! Allie har gångavstånd till skolan så i vanliga fall missar hon allt som händer på skolbussen.
Men sen får hon reda på att alla i klassen ska få varsin hemlig kompis på resan och Allies hemliga vän är ingen mindre än Mary Kay, Allies ex-bästis som svek henne precis innan hon flyttade. Det är helt klart läge att skriva lite nya regler ...

Böckerna om Allie Finkle är smart och rolig mellanstadie- chicklit. Perfekta för de som ännu inte börjat läsa En prinsessas dagbok.

Meg Cabot

Allie Finkles regler för tjejer - Utflykten

Relaterat